Asminim77 SerdaRaysel benim 19 haftalıkta da 13 cm şuan. İnan benimkinde sanki bana küçük geliyor. Millet bir yazıyor 5 cm fazlalar haftalarına göre maşallah😆 ama doktorum normal herşey dedi o yüzden takmıyorum. Sorsaydın yine de doktoruna canım sorun yok diyorsa takma yani
deletedmom87894 SerdaRaysel doktor bişey demedimi canım ama benimki 16 haftalıkken 16 cm di tabi her bebiş farklı belli olmaz minyon bi bebiş olabilir
Aayyssuu SerdaRaysel ultrason kağıdında fl yazan kısım var canım o sayıyı 7 ile çarp yanlış bakmış olabilirsin 💐
Sssna SerdaRaysel 15 cm baş popo mesafesi olabilir o yğzden düşük yazıyordur. 20. Haftadan sonra boy söylemiyolar zaten sadece gözünde canlandırabilmen için tahminde bulunuyorlar. Önemli olan kilosu
SerdaRaysel deletedmom87894 normal dedi ama bi şüphe kaptım sanki ama direk 15 cm yazıyor fl hesabı ayrı değil mi
melikeguneyozalp 20+0 haftalığız 2 saat önce detaylıdan çıktık 23 cm bizim. Doktorunuz herhangi bir şey söylemediyse sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle içinizi ferah tutun.🌸
Parla SerdaRaysel canım hiiiç takılma şimdiden bunlara. Benim oğlum 47 cm doğdu (ben 57 cm doğmuşum) suan 4 yaşında 119 cm yani 6 yaş endeksinde. Demem o ki doğunca ilk 1-2 ay da açığı kapatıyorlar sen burda fazla fazla yazanlara aldanıp da üzme canını kısa olsun sağlıklı doğsun da🙏🏼🌸
SerdaRaysel Parla maşallah subhanallah önemli olan sağlık kuzum tabiki de korktum birden sonuçtan acaba dedim
Asminim77 SerdaRaysel o zaman baş ve popo mesafesine bakılınca bize az gelmiş olabilir🤷🏼♀️ Kafam karıştı
Aayyssuu SerdaRaysel bence 25 cm olan kısım doğrudur canım fl bebeğin bacak kemiği uzunluğu oluyor onu 7 ile çarptığımızda ortalama boyu çıkıyor çünkü bizde 22+1 detaylı ultrasonda 28cm çıkmıştık 😊
Sssna SerdaRaysel maşallah canım bundan sonra önemli olan hep kilosu. Geçen pazartesi bende 22+2deydim 500 grdı tam
ElifT816 16 haftalıkken 15 cm dediler bize ama eşim 2 metre ben de 173 üm. Anne baba boyuyla da alakalı biraz kemik uzunluğu