Sblut23 Kızlar çamaşır makinem 7 kiloluk hazır çift kişilik uyku setim var onun yorganını (elyaf) makinede yıkasam makinem bozulur mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Denizvegokyuzu Sblut23 Ben evde kendi yorganımı yıkadım bikac defa makinem 8kglik ama bı sıkıntı yaşamadım. Yorganın hacmine bağlı birazda 🙂
MerveeD Sblut23 benımde uyku setinin ıcınde olan elyaf cift kısılık agırlıgı bıle yok onun cift kısılık baddal boy baddanıye ler daha agır onlardan hıc bsey olmaz canım
Sblut23 Denizvegokyuzu özdilekten almıştım hafif aslında ama ne bileyim ıslanınca ağırlaşır makineyi bozar diye korkuyorum acaba yıkayan var mıdır diye merak ettim ona göre yıkayacağım yoksa anneme götürmem lazım onun 11 kilo makinesi
Sblut23 Serapcemre makineniz kaç kiloluk ağırmıydı battaniye 😂 kız bozulursa şuan yeni alma gibi şansımız da yok haftaya doğumum da var masrafımız daha çok artıyor geçim çok zor maalesef 😞
Serapcemre Sblut23 battaniye yıkanınca acaip agırlasıo makinam 8kilo vallaha kaç kere yıkadım😁ama sen riske girme
Sblut23 hunilimom ya yıkamak istiyorum haftaya doğumum var temiz olsun yatağım. Nevresim takıyorum yorgana ama yine de kirleniyor