Canselyaren 23 haftalıkken gittiğinde acilde başka bı Dr vardı 778 grm demişti bugün 26 hafta 6 günlükken gittiğimde 27 hafta 2 günlük çıktı USG de kilosu da 900 grm dedi doktorum ama yanlış mı ölçtü diyorum ki acaba yani çok az deilmi
Gizemmela Canselyaren benimde 27. Hafta 950 gr haftasıyla uyumlu gayet normal dedi önceki yanlış ölçmüş olabilir belki bilemiyorum 🤷🏻♀️
Sultan_20 Canselyaren canm bende pazartesi gittim doktora 26+3tük 948 gramdı bebişim doktorumuz biraz kilo alımı yavaş dedi ama internette normal diyor anlam veremedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sultan_20 Canselyaren canm inanır mısın bende öyle hatta bende doktorum öyle söyleyince kafaya takmıştım biraz post açmıştım burada genetik olabileceğini söylediler hatta YouTube Kaan hoca var onu dinledim oda önemli olan kilolu olması değil dedi sağlıklı olmasından bahsetti genetik olabileceğini söyledi bende hak verdim açıkçası ne kadar dikkat edersen et almayacaksa almıyor yani önemli olan sağlığınızın iyi olması kafana takma hiç ben öyle yapıyorum 🙈🙈🙈
Canselyaren Suzan-mustafa55 Masallah bnce bizimkimi Dr yanlış ölçtü cunki cok umursamadan direk 900 grm fln birşey dedi direk kağıdı verdi ve önde gidiyor dedi 🤭
Canselyaren Sultan_20 kızım kilolu doğmuştu yani 35 haftalık Ken 3200 doğmuştu bu zayıf doğarsa şaşiririm yani kuzum😂