GamzeDurmus Zuleyy ben doğum yapmadım daha hamileliğim de o kadar ilerlemedi ama herkesten gümüş kapak çok iyi duydum sanırım ben alacak olsam gümüş kapak alırdım
Mom54544 Zuleyy ben Mycey göğüs Kalkanı kullanıyorum 2 ay 11 gündür ucunu emiyo yara olmadi göğüslerim
mercimeginanne Zuleyy gümüş kapak 👍🏻 Bnm çok acırdı emzirmek istemezdim. Hemen gümüş kapağı takardım o sızı geçerdi rahatlardım. 999 ayar olanı alıcaksınız eğer alırsanı :)
Nefesin01 Çok gereksiz ve işe yaramayacağını düşünüyordum 26 gün önce doğum yaptım gümüş kapak benim kurtarıcım oldu sadece emzirirken ve duşta çıkarıyorum her gebenin çantasında olmalı bence
SuperMomm Nefesin01 hangi marka ve kaç ayar tercih ettiniz bende alıp almama konusunda kararsızım.Doğumdan sonra ihtiyaca göre alırım dedim ama ..
Nefesin01 SuperMomm E bebekten 999 ayar baby mom kullanıyorum lansinoh kremde var ama birkaç kez kullandım silmeye gerek yok yazıyor üzerinde ben yine de siliyorum ama bebeğim tadını alıyor galiba suratından hoşlanmadığını anlıyorum memeyi ilk aldığında bana iyi gelen kesinlikle gümüş kapakti
Nefesin01 SuperMomm Eğer ihtiyaç duydugunuzda hemen alabilecek konumdaysa doğumdan sonra da alabilirsiniz tabiki herkesin ihtiyacı olacak diye bir kural yok ama çatlak olursa başka bir şey düşünmeyin derim
Asyaveannesi36 Zuleyy ben ikisini de aldım ne olur ne olmaz diye mycey aldım ama silikon olanı gümüş kapak aldım göğüs ucu kremi de aldım göğüs ucuna başlayacağım şimdiden doğumuma az kaldı çünkü yara olmasın
Deletedmom27272 Zuleyy 2 gün önce doğum yaptım kesinlikle gümüş kapak almalısın 2 gündür göğsümden çıkmıyor onun sayesinde göğsüm hep nemli ve yara olmuyor
Seerpil Ilk dogumumda hemen gümüş kapak aldım ve doğumdan sonra kullanmaya başladım çok faydası oldu hiç yara olmadi çok rahat ettim ben tevsiye ederim kremler iyi gelmiyor çok pahalı bişeyde almana gerek yok hepsi iş görüyor
Zeynosunannesii Seerpil markası neydi ben ilkde yaradan çok çektim kanaya kanaya emzirdim ikincide alayim bari yeterli yara olmasın
Zeynosunannesii Seerpil tşk ederim trendyolda var sanırım baktım şimdi yaradan iyidir yaa fiyatina bakmiycam artık