sdrsyklkn Merhaba hanımlar, ilk hamileliğim ve herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Ama en çok korktuğum şey alttan çok dikişli olmak ya da kesi atılması… Bunun için neler yapabilirim? Deneyimleri olanlar paylaşsın lütfen 🙏🏻🌸
Acemianne__ sdrsyklkn kesisiz doğum yapanların hepsi perine masajı yapmışlar o dikkatimi çekti demekki baya faydalı gerçekten. Ama afedersin oraya dokunmaya bile Korkuyorum ben😔
Usenmezz99 sdrsyklkn ztm o ağrı sırasında hissetmiyosun bike sinek ısırığı gibi gelio bide bacak arasından uguşturucu vuruyolar
qnnur sdrsyklkn Korkma canım o sancıyla kesiği hissetmiyosun dikiş atarkende hafif uyusturdukları için anlamıyon korkma kendine güven🙂🙂
sdrsyklkn Acemianne__ onu bende çok okudum doktoruma bu hafta soracağım ama uygulama hakkında benim de endişelerim var 🙄
qnnur Rahime_47 İnşallah çok zorlanmadan kurtulursun iyi düşün iyi olsun allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah☺️
sdrsyklkn Rahime_47 en son 33. Haftada gittim öyle bir durum yoktu hafta içi tekrar gideceğim. İnşallah sizinki de doğum pozisyonuna hemen döner 🙏🏻
qnnur sdrsyklkn İlk olduğu için alıyor ama benim fazlasıyla dikişim var ama inanki dünyanın en güzel mucizesine sahit olduğun için pek umursamıyorsun yani hic takma 3.ye hamileyim malesef 2. Oğlum mecburi sezaryan oldum keşke şuan normal doğurabilsem🙂
Rahime_47 sdrsyklkn insallah. Acaba bizim bi etkimiz varmi dönmesinde. Ben gece uyurken cok fazla dönüyorum uyuyamiyorum. 😐
sdrsyklkn Rahime_47 doktoruma ben sormuştum o da bu sizin elinizde olan bir şey değil dedi. Ne kordon dolanması ne de pozisyon alması. O yüzden bu konuda bir önerim yok maalesef
Rahime_47 sdrsyklkn sagol canim. Isim buldunuzmu kendinize😁 ben ne isim nede alisveris yapmadim daha🤦♀️