Feyza-nur Hanımlar iyi akşamlar 4 aylık oğlum var 2 gündür sürekli burnu tıkanıyor şırınga veya serum fizyolojikle temizliyoruz fakat yarım saat sonra yine aynısı oluyor ne önerirsiniz ?
Lulemom Feyza-nur sürekli temizle canım. Geçenlerde benim bebeğiminde oldu doktor sürekli temizle dedi. Tıkandıkça temizle. Ama bide doktora götür tabi. Ciğere inerde bronşit yapar. Biz bide buhar verdik. 4-5 güne geçti ciğere inmeden. Bi doktor görsün
Parla Feyza-nur sürekli aspiratörle temizlemeyin mukozası zedelendiği için kanama oluyor. Petekler yanıyorsa büyük ihtimal o da yapıyordur. buhar makinası kullanın derim ya da peteklerin üzerine kavanozla su koyun ve bolca havalandırın bulunduğu odayı.
Feyza-nur Lulemom dün götürdüm doktora bir sıkıntı yok sürekli temizle dedi şırınga önerdi bugün şırıngayla temizledik baya açıldı ama yarım saat sonra yine tıkandı zor nefes alıyor 😞
Serapcemre Feyza-nur buhar makinam var benm Cok iyi ama hasta mı oldu bebeğiniz ne yarm saatte bir tıkanması normal değil cnku durduk yere tıkanmaz ya hasta olcak ya alerji
Feyza-nur Serapcemre dün doktorumuz bir sıkıntı yok gayet iyi evdeki nemden olabilir demişti nem 65 lerde evin derecesi 22 ne yaptıysak düşmüyor nem ama yarın yüne götürücem deyaylı baktırıcam
Feyza-nur Ozee bugün bir yazıda bende okumustum ve yatk odamız rutubet yapmıs bugün temizledim havalandırdım umarım geçer
Ozee Feyza-nur engelleyen boyalar oluyormuş. Çeşitli cihazlar varmış bir arastirin isterseniz inşallah düzelir ya. Bizde de o problem var bebek doğunca cihaz falan almayı düşünüyoruz yine fayda etmez sıkıntı yaşarsak tasiniriz gerekirse diyoruz
Serapcemre Feyza-nur aaa nem cok fazla canm ya hemen buhar makinası alın bir de evi sık sık havalandır
Feyza-nur Ozee boyalardan sipariş etti eşim bakalım inşallaj işe yarar sabahları biz bile burnumuz tıkalı uyanıyoruz cok kötü bişey