annembabam Mervesmsek22 ben şimdilik 1 adet webaby aldım . Sevmezse avent ya da kauçuk bibs ile yola devam etmeyi planlıyorum . 🌻☺️✔️
mhtpmhtp Mervesmsek22 ben Bibs kauçuk aldım kolay tutuyormuş bebekler onu çoğu da tutuyormuş denicem artık
Mervesmsek22 annembabam bende bir tane wee Baby aldım aventide çok önerdikleri için onunla bibs arasında çok kaldım
Tazebirannee Mervesmsek22 ben philips aventin emziğini aldım ablam kullanmıştı memnun kaldı bende onu tercih ettim 😌
gokturkefe Mervesmsek22 avent aldım bebeğim öğürüyor kusacak gibi nadiren uykuya dalacakken zorla tutuyor
Mervesmsek22 gokturkefe Allah Allah aventi sevmeyen nadir bebeklerden o zman bu şikayeti bibs kullananlardan duydum genellikle
Melis77 OOzge25 ben de bundan aldım bide chicco nun başka bi modelinden daha aldım çok tatlılar öneririm ama emzik askısı takma yeri yok malesef
OOzge25 Melis77 bende diğer modelinden aldım 2-6 olunca onu kullanıcam sanırım aynı modellerden almışız 🤗 askıya gerek duymadım açıkçası 🤔
GSenayG Emzik kullandırıyormu doktorlar? Bende alsam mı almasammı cok kararsızım Diş hekimi birini dinledim damaklarda eğrilik yapıyormuş hemşire doktorlar hemen vermeyin memeyi almaz diyorlar alıştırmayın falan…
Beyzinur GSenayG ewt meme reddi oluyomus 1 veya 2 ay sonra verilirmjs bn oyle yapmayi dusunuyorum insallah sabredersem 😂
Mervesmsek22 GSenayG ya açıkcası önermiyorlar gebelik okulunda da önermediler ama benim yiğenlerim kullandılar meme reddide olmadı ve çok büyük bir kurtarıcı o yüzden ben kullanmayı düşünüyorum tabi bebeğim isterse 🥰😂