iscansedaomer Kızlar selam adetime 5 gün var erken gebelik testi alsam çıkar mı ? Ya da normal kaset testte?
Burcubayram iscansedaomer erken gebelik testi ile çıkar predictor iyi bir marka. ama kasette çıkmaz kaset adetin gecikince belli ediyor
Burcu_akbb iscansedaomer 2 gün önceden yaptım baya net çıktı 2. Çizgi 5-6 gün öncede yapsam Silik çıkar gibiydi
B-Y94 iscansedaomer çıkar canım hayalet çizgi şeklinde 2 gün sonra birdaha yaptığında biraz daha koyu renk olur
Crnnn7 iscansedaomer erken gebelik testleri bende hiçbir işe yaramadı.. hem de 5-6 tane harcadım… anca taaa adet geçince kasette gözüktü ama ben çoktan kan’a gitmiştim ve hamile olduğumu biliyodum kan’a erken gittim biraz adet tarihimden 2-3 gün önce gittim. 75 gibi bir değer çıktı.
iscansedaomer Sevdapl adetime 5-6 gün var test siparişi verdim salı günü 2-3 gün kalmış olur o zaman daha net olur
Merve098 @iscansedaomer gebelik belirtileri varmı geç döllenme olabiliyor dediğim gibi ben 4 gün kala yaptm belirtim sadece kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi ve çıkmıştı silik cizgi
iscansedaomer Merve098 göğüslerim çok hassas ve pms döneminden önce şişkinlik olmaya başladı ve sanki ateş gibi yanıyor karnımda sancılar oluşuyor ara sıra bilmiyorum ben hissediyorum ama bi yandan da kaset testlerde negatif çıktığı için emin olamıyorum