esrabcr_ Belacivciv Gerçekten denedim duyar duymaz hatta aynı gün içerisinde iki kez ama tabi her insanda aynı etkiyi göstermeyebilir.Günde 15 tane kadar hurma yiyorum, plates yapıyorum, yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum ama yok yani 😂😂
cennetkokulum_ Belacivciv 38+2 ağrılar dışında hiçbişey yok bekliyoruz bakalım 3 hurmayla başladık 7 hurmaya çıktık squat yapıyorum yürüyüş yapıyorum bende totem yapıyorum ve bekliyorum
Minikpanda6 Belacivciv yok anam Aralık’ta bişey var kesin benim 15 aralik gözüküyordu ama geçti 40+4 olduk içinde büyütüyorum 🤣 okula falan yazdiririm bence bu bebeler aikilki bu krizde gelmek istemiyolar ne açıklık ne sancı ne nişan nolcak böyle ??
Fatmanurb2 Minikpanda6 22 aralik gorunuyor benimde sozde son 3 gün 😀 rabbim yardimcimiz olsun bu bebelerin gelmeye niyetleri yok
cennetkokulum_ Belacivciv 🤣🤣🤣herhalde eşim soruyo paşa napıyo diye (geceleri çok hareketli bebiş) diyorum ki tekmeleyip duruyo beni çıkarın diyo heralde diyorum çıkar o zaman sende diyo eşim 🤣🤣
Hilalyrdkl Belacivciv kanalda olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Benim de yirmili haftalardan beri doğum pozisyonunda . Aynı şey mi bu ?
Belacivciv Hilalyrdkl Benim 32den beri baş aşağı duruyodu, 36 da girmişti kanala. Aşağıda baskı oluyor kasık kısmında şişlik vs böyle ama anlaşılmayabiliyor herkes tarafından
Hilalyrdkl Belacivciv evet onlar var bende ve hareket ettiği zaman sızlatıyor o bölgeyi . Bu sıralar da acayip bıçak saplanıyor hissi var yerimden kaldıracak şekilde . Bende erken gelir diyodum bu kız çok erken doğum pozisyonu aldı diye ama 38+4 olduk bilmiyorum artık ne zaman gelecek. Tek değilmişim bu konuda en azından içim rahatladı az da olsa ☺️