Svg_21 Merhaba tüp bebekle ikizlere hamileyim kasık ve bel ağrım var adet görecekmiş gibi benim gibi yaşayan varmı ?
derindemir Svg_21 tam olarak aynı zamanlarda yaşıyoruz.halada kopuyor belim hatta post açtım bununla ilgili normal dedi bir çok insan
Pinarr35 Svg_21 brnde.tup.bebekle ikixler.hamileyim 20+5 oldukk ayni seyleri yasadim ve o. hic gecmio diyebilirim hep biyerde bi agri.oluyo simdide bebkler kipirdayip vurdukca.vajinamda oluyor ayaklarm.agrimaya basladi hep bi yerdr bisi.var.anlicagin😁
Nisa1710 Svg_21 bendede öyleydii bel ağrısı özellikle ayakta fazla durduğumda felan normal geçer inşallah
Svg_21 K_k1905 Salı günü doktor kontrolü var 7+3 olacagız Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarız inşallah 🤲 ama bugün başlayan bel kasık ağrısı korkutuyor 😔
Svg_21 derindemir allahım sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı sizinde ikiz mi ?
Leylaaa12 Bende 7+7 tüp bebek hamilesiyim aynı şikayetlerin hepsi bendede var doktorum normal drdi magnezyum al rahatlatir dedi dedigi gibide oldu rahatlatti
Leylaaa12 Var ama çok değil yani bel ağrım kaldi tek bi kasik agrimda arada oluyor orası büyüdüğü için ağrı olurmuş bazen olduğuna seviniyorum belirti var diye agrı olmayincada aceba bisemi oldu diyorum degisik 😀
Svg_21 Pinarr35 yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bugünlerde gecer allahın izniyle allahım yavrularımızı bize bağışlasın inşallah 🤲🌸
Pinarr35 Svg_21 aynen canim herseye onlar icin katlanıyoruzz gerxektenn ikiz hamileym herseyi iki kati yasiyorm rabbim gununde saglikla kavustursun hepimizi insallah