B123N Mrw34 ben yataş bedding twiny yatak aldım. Henüz kullanmadım ama kullanışlı baya. Kullanıcı Yorumları da iyi.
Kumsalsmom Mrw34 ben dışarda yaptırdım gri sünger mobilya süngeri diye geçiyor çökme yapmıyor kendim denedim gerçekten çökmüyor ahahhhaha 😂😂 memnun kalırız gibi bence bi bakın
Mrw34 B123N tavsiye ettiler ama yataşın baya modeli var ucuz diye acaba iyi midir bilemedim ama bende onu alcam galiba beşiğide ikeadan aldım
Morprenses Mrw34 annemde öyle diyo en sağlıklısı diyo da nasıl temizleriz onu ben yün pamuk çırpamam hayal edemiyorum kendimi sjdjdjd
Kumsalsmom Mrw34 valla bizimkilerde yün falan dedi ama yeni doğan için bu çökme yapmayan süngerler daha sağlıklıymış aklınızda bulunsun 70*110 ölçülerinde bizim yatak ben 140 tl gibi bi fiyata yaptırdım önerebilirim direkt 🌸
Mrw34 Kumsalsmom herhangi bir yerde yaptırdınız heralde sert olması daha iyiymiş o zaman doğru mu anladım
Kumsalsmom Mrw34 evet kuzucum bu yatak yapılan yerler yorgancılar da falan oluyor gri sünger dersen gösterirler kalınlığı falan soruyorlar ölçüsünü 6 cm kalınlığı yeterli geldi bana
yarenaygk34 Ben yataşdan almıştım iki sene önce modelin ismini hatırlamıyorum ama milky di sanırım çok memnunum sadece biraz kalım bi yatak beşiğinizin kademesi varsa sorun olmuyor zaten bebeklerin omurga sağlığı için sert yatakta yastıksız yatmalar öneriliyor