Sjana Snglseyma reglime 10 gün vardı hamile olduğumu öğrendiğimde sol kasığım ağrıyordu sürekli ve hep uyku basıyordu bebek daha 4 haftalık kesesi dahi yoktu
Selincek Snglseyma adetime 10 gun kala 1 gun icinde sadece wc den çıkamadım birden sıkışma birden sistit gibi seyler basladi noluyo bana dedim bana usutmussundur dedi herkez ama meğer gebeliktenmis 🥰daha dun öğrendim
Snglseyma Sebnem23 peki sizde beyaz akıntı oldu mu yumurtlamam oldu bitti dünden beri beyaz akıntım var adetime 8 gün var karnım ağryo sağ sol ayaklarım
Esmanurr3 Nazliiiiiii Buda 1 belirti ama sık idrara çıkmak en büyük belirti bn ondan anlamıştım göğüsler aşırı hassas oluyo
Seda5885 Benim adetime 12 gün vardı ben normalde sabahları ac karnına su ıcmekten nefret ederım su ıcmeye basladım gecelerı agzım kurudu,yuzum sıvılcelendı ,bir kararma geldi yüzüme,sonra millete laf sayarak uyanıyordum 😂
Deletedmom_85 Sebnem23 idrar koyuluğu o gün ne kadar sıvı su vs tükettiğinizle ilgili aslında canım. Öyle zannetmiş olabilir misin? Çünkü gün içinde su içmediğim de benim de bahsettiğin gibi oluyor.
Snglseyma Selincek hayırlı uğurlu olsun çok sevindm🥰 benm adetliğe 8 gün var ama adetlk ağrsı çekym ama hafif sancı ayaklarm çok ağryo oda msfrlrm var hç otrmym dinlemedm yumurtlamadn snra sürkli snh ayaktym akşama kadr msfrlrm kalıcı dşrda gezdrevin içinde hizmet tutmştr diyorm çnkü yan etkileri yok
Snglseyma Deletedmom_85 ben 2litre suiçerm lavabodan çkmam kmsi az içmesne rğmen her dka lavbda acaba sz çk mu su tükettnz