Cnkuzu Kizlar yeni cikmis bu dogum sekli agrisiz normal dogummus ben sezeryan dusunuyordum bugun doktorum bunu soyledi normal dogumdan korkuyorum siz ne dusunuyosunuz
AyeglGzkaraKarabulut Cnkuzu ben ilki nırmal yaptım şimdi inşallah prenses istiyorum bakalım dr la daha konuşmadım son kontrolde 35 haftalık olcam onda konuşuruz heralde
Kenanizm18 Cnkuzu 3 arkadasım prenses Dogum yaptı ücüde memnun 2 doz olarak almıslar onlar. Bende prenses dogum istiyorum Allahın izniyle.
Tostosunannesi Cnkuzu Benimde bi akrabam yapti ama yeni çıkmadı o 4 sene oluyo cok memnun bosuna normal dogum yapmışım öncesinde diyo bende düşünüyorum normal doğumda 20 kemik kırılmasini düşününce tek düşüncem bu oldu
CcansuTozbey Bende prenses doğum yapıcam allah nasip ederse canım 37+4 üm suan cok arastırdım en güzeli agrısız acısız 🙏🏻
Zhrnc Cnkuzu ben düşünüyorum ama doktorum şey dedi kendi ıkınmanla 3 5 saatte olan doğumu baya uzatırsın dedi Kararsızım o an dayanamazsam yap ulen iğneyi dicm 😂
Luly Açılma 3 4 olunca senin ağrı eşiğine göre yapacakları zamanı seçip yapıyorlar.. Açılma tam olup doğum olunca da ilacı kesecek kadar azaltıyorlar ki ikinabilesin.. yani doğum ağrısını hissediyorsun ..O uzun uzun bekletip eziyet eden açılma kasılmalarını ağrılarını hafifletiyor... espirisi bu yani
Esesli SinemCanbaz nörofibromatozis hastasıyım. Çok ciddi bi sorun oluşturmuyor bende bazı hastalara göre ama omuriliğimde nötrofibromlar var o yüzden sıkıntı olabilir. Netten araştırdığımda nörolojik hastalıkları olanlara yapılmaz yazıyor Zaten
gizemgizem1 Cnkuzu bu sekilde dogum yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum . dogumhaneden kendim yuruyerek ciktim .