esahinn Kızlar iyi akşamlarr 5+4 gebeyim, dört beş gündür vajinal bölgemde kaşıntı var ve sarı renkli akıntım oluyo, ilaç tedavisi alamam değilmi yada yaşayan vardır neyin faydası olur acaba??
canoz-21 esahinn Doktorunuz en doğru şekilde yönlendirir sizi. Gebeliğe uygun olan bir krem önerebilir. Doktorunuzla görüşene kadar mutlaka günde 3 litre su tüketin.
Rabiayaman Bende de oluyor aynı durum ılık su yapıyorum ıkı gündür gecti bi deneyin istersez 28 haftalıgım bende
Zynp44 esahinn sakın yıkamayın mantar oluşumu olur şuan sizde enfeksiyon vardır normal hamilelikte. Vajinal duş normal de zararlı zaten gebelikte hiç önerilmiyor.
Zynp44 esahinn sizi yanlış yönlendirmek istemem isterseniz doktorunuza sorun bildiğim bir şey var ama gebelikte zararlı mıdır inanın bilmiyorum. O yüzden söylemek istemedim.
Zynp44 esahinn Elma sirkesi. Yarım çay bardağı kadar elma sirkesiyle vajina dışını yıkamak vajinal kaşıntı için etkili bir tedavi yöntemidir. … bunu önericektim netten baktım sizin için böyle yazıyor isterseniz birde siz araştırın. Ben bunu hamile kalmadan önce yapıyordum tuvalet tasına 1 çay bardağı üzüm sirkesiyle yapıyodum ben koyuyordum sonra ağızına kadar su doldurup tahrat derler o tarz döküyordum. Hemencik geçiriyo yakıyor ilk yaptığınızda saniyelik tabi kızardığı için oda vajinanın.