yigitaslaninannesi_ Hanımlar selam biber doğradım acı biber ellerim acayip yanıyor bunun çözümü ne olabilir yardımcı olur musunuz
Deletedmom73711 yigitaslaninannesi_ Hamile değilsen ağrı kesiciden başkası geçirmiyor bekleme iç, ama hamileysen buzlu suda beklet. Dikkat et elini yüzüne, gözüne sürme.🙏🏻
Bebiscann yigitaslaninannesi_ anestol pomad krem evde varsa direk sür geçer canım bide yoğurt geçiriyor
Kubra_elif_ahmet yigitaslaninannesi_ Domatesi böyle ez elinin içinde sonra sabunlar gibi ovala yıka bi kaç kere yap geçer. Köyde oldu aynısı öyle geçirebildim ben
yigitaslaninannesi_ Kubra_elif_ahmet 2 domates yaptım ama geçmedi limon sürdüm geçmedi süte koydum geçmedi ama yine deneyeceğim
Kubra_elif_ahmet yigitaslaninannesi_ Valla aklıma başka bişry gelmiyor inan çok üzüldüm ya yardımcı olamadım kusura bakma
kemalim01 yigitaslaninannesi_ soda ile yıkayın ben biber salçası için yaptığımızda aşırı yanmıştım uyuyamamıştım yanmasından soda ile yıkadım o iyi gelmişti deneyin isterseniz
Prensesannesi89 yigitaslaninannesi_ Bi kaç gün önce bende aynı sorunu yaşadım herşey denedim fayda etmedi en son domates salçası sürüp beklettim biraz ondan sonra geçmişti
1223 Aynısını bende yaşadım geçmedi neyaptiysam buz torbaları rahatllatti bı tek buz torbaları ülke sabaha gecmisti
alcang yigitaslaninannesi_ küçükken biber temizleyince ellerimiz yanardı bize hep çamurla el yıkatırlardı geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
Heval Alerjik reaksiyon geçirmiş olabilirsiniz. Aynısı benim başıma geldi. acile gittiğimde iğne yapıldı ve ağrı kesici jel verildi. 1 saate geçmişti.