Eslemmiraaa Erva92 ay nasıl dayanıyorsun söyle gitsin kesin değilse de ikinizin bebeği sonuçta ben hayatta söylemeden duramazdım 😅 zaten bizimki doktoru sıkıştırmaktan benden önce meraklıydı
Eslemmiraaa mhdmraa 12+4 de %90 kız dedi ama 16.haftada tekrar kontrol var o zaman net söylerim dedi ama daha değişeceğini sanmıyorum açıkcası😅
mhdmraa Eslemmiraaa ben de 16.haftada gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye 🙂 14.haftada gel oğrenelim demişti
Eslemmiraaa mhdmraa yani 12.haftadan sonra doktorunuz tecrübeli ise anlıyor tabi kesin derseniz 15 16 daha uygun
Hilal56 Ben de 13+5 im çarşamba gideceğim cinsiyeti söyler mi bilmiyorum ben de kızım olsun istiyorum sağlıklı olsun tabi inşallah öncelikle 🤩
Sengul82 Ben çin takvimine baktım Kiz diyor ve gerçek çıkıyor.kime baktıysam doğru çıktı.ma nasip bakalım.suan 9+6 tosayım yarın doktora gidecm
Eslemmiraaa Sengul82 çin takvimine göre erkek di ama kız çıktı benim çok inandığım bi durum değildi ya tutarsa hesabı 😅
Gulsum-crk26 Missewos benimde erkek 😁 yalnız degilsinnn 13+2 olduk ama öğrendiğimde 12+5 %60 erkek dedi ama biz gordukkk alenen erkekk