Cnsypc Merhabalar epidural iğne varmış normal doğum sırasında sancıyı önlemek için yapılıyormuş deneyenler var mı? Tavsiye eder misiniz
Ilayda1 Cnsypc bende doktorumla epiduralli normal doğum(prenses doğum) olarak kararlaştırdım. Yorumları merak ediyorum bekliyim bende ☺️
Gamzesss3 Cnsypc ablam 20 gün önce doğum yaptı epiduralli ve Allah epidurali çıkartandan Allah razı olsun diyordu 😄 ben de hastanede yanındaydım baya acı çekiyordu savcılardan dolayı sonra epudural yaptılar ondan sonra kalkıp makyaj yaptı ablam siz düşünün fotoğraf çekimi olcak diye
Gonul_enes Cnsypc eveg denedim ilk cocugumda yaptirmistim, en akilli en guzel dogumumdu o dogum, sonrasinda 1 normal bir sezeryan oldum aslaaaaaaa epidural normal dogum olamaz sahaneeee bisey
Gonul_enes Ilayda1 bel agrim olmadi sadece ignenin girdigi yeri hissederdim, yatinca yada elimle bastirinca, ama aslaaa aci yok, zaten o esnanada hic hissetmedim, 3.dogumumda spinal sezeryan oldum ondanda igneyi hic hiseetmedim vede bel agrim olmadi
35lavanta Cnsypc Bak 2.5 yıl geçti hala epidurali kim bulduyss soyuna sopuna dua ediyorum 😂😂 Nasip olursa şimdi tekrar normal ve epiduralli doğum yapıcam imkanı olan herkes bu nimetten faydalanmalı hemde hiç tartışmasız ❤️❤️😂
Gonul_enes 35lavanta kesinlikle katiliyorum sana, ilk dogumum epidural normaldi sahaneydi..2.dogumum normaldi..3.dogumum spinal sezeryandi aslaaaaaaaaaa epidural normal etmez hic biri sahane biseydi
35lavanta Aslihn07 Suni sancı verilceği zaman epidurali taktırttım ama ilacı vermediler daha. Ne zaman ki sancılar yordu ozaman ilacı istedim ondan sonra gerçekten şaka gibi çat diye herşey bitti ne ağrı ne sancı hiiç bişey yok o an ntsde sancı full çıkıyor ama o sırada ben ebelerle dedikodu yapıp gülüyordum 😂 Ama kafamda biraz leyla oldu şimdi yani 😂 Sonra doktorumu görünce aa doğum başladı dedim sonrada çok güçlü ıkınma isteği geldi hemen söyledim sanki kakam var gibi bir his var ıkınmak istiyorum dedim ve doktorumda bizde bunu bekliyorduk hadi bakalım kapat gözlerini derin bir nefes al ve ıkın dedi çok rahat bir şekilde de ıkındım hiç sorun yaşamadım.. Sadece baskı hiisediyordum ama ağrı sancı hiç yoktu sonrasında da ne bel ne baş ağrısı her hangi bir sorun hiç yaşamadım ❤️
Aslihn07 35lavanta harika 😍😍 peki çok yaygın olmama sebebi ne sence 😂 çünkü çok iyi ama az kişiden duyuyorum epidurali
Msl_ege Cnsypc efsane bişey . bulana dua ediyorum 2.5 senedir . 4 cm açılmadan sonda yapılıyor . anında ağrı sancı çat diye kesiliyor . sadece kasılmaları hissediyorsunuz acı ağrı vermiyor
35lavanta Aslihn07 Aslında baya yaygın ya ben yıllardır duyarım bilirim ama sadece özelde oluyor devlette yok bu belkide oyüzdendir. Birde kimi hastane ekstra ücret istiyor oda etken olabilir 🤔
kivirciginannesi Cnsypc evet prenses doğum diye geçiyor. Açıklığınız 5 cm olduğunda belinizden iğne yapılıyor, sezeryndakine yakın bir uyuşma yaşıyosunuz.