Bebetonunannesi Canım arkadaşlarım 6+4 günlüğüm aşırı bulantım ve kusmalarım var hiç bir şey yiyemiyorum ve bitkin haldeyim sürekli yatasım var 😕ne yapmak lazım benim gibi olup ne kadar sonra düzeldiniz İnsanlar abarttıgımı düşünüyor ama yaşamayan bileme.z 😢
MerveeD Bebetonunannesi tabıkıde yaşamayan bilmez bende cok zor atlattım prilam Dr kullanın doktorunuza soyleyıp yazsın o dinlendiriyor en azından bsey yiyebiliyordum ıcınce
Ilayda1 Bebetonunannesi 32 haftalığım ilaç kullanmama rağmen hala kusuyorum ve çok kötü oluyor midem. İnanmayan da inanmasın boşver doktoruna söylede ilaç versin
ayferekal Bebetonunannesi canım senı o kadar ıyı anlıyorum ki ben 14 haftalık olucam ne bulantım gecıyor ne kusmalarım nede bel agrım maf oldum artık ama yapıcak bişey yok yeter ki evladım ıyı olsun ben cekerım napimm 3 aya gecer sabret dedıler 3 bucuk aylık olucam hala daha uyanır uyanmaz kusmaya. koşuyorum ya
Bebetonunannesi Ilayda1 ay Allah yardımcın olsun kusmaktan artık kramp giriyor mideme Nasıl besleniyorsun peki ben yiyemiyorum korkudan kusucam diye
Ilayda1 Bebetonunannesi yağlı baharatlı ve soğuk ürünler yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum Genelde sebze yerim yada et köfte yiyeceksem ızgara yaptırıyorum eşime öyle yemeye çalışıyorum Yedikten sonra da hemen maden suyuna biraz limon sıkıp içiyorum kusmuyorum ozaman
Julide_01 Bebetonunannesi ay canım seni çok iyi anlıyorum benim de 5-6 haftalıkken başlamıştı şuan 17 haftalığız azaldı çok şükür. Prilam dr biraz da olsa iyi geliyor ben her gün serum yerdim o derece kusardım. Sabahları uyanınca leblebi atıştır o iyi gelir biraz ama kusanı tutamazsın hiç bir şey kesmez