Ezgiezo Merhaba arkadaşlar 11+2 hamileyim doktorum 3 haftada bir çağırıyor siz ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz bu haftalarda ?
sessizizleyici Ezgiezo benim 2 kaybım oldu bu tüp bebek panik olduğum için doktorum haftada bir gel dedi ama normalde 3 haftada bir çağırıyorum demişti
Bsrbsrrr Ezgiezo benim doktorum en başından beri ayda 1 kere çağırıyor sadece ilk gittiğimde keseyi görmek için ve 2 hafta sonra kalp atısı için gel demişti ozaman 2 haftada bir gitmiştim suan 13 haftalık 1 ay sonra gel diyor hep
Selindora Ezgiezo 15 haftalık hamileyim ayda birkez gidiyoruz biz.Valla özele gittiğim içinde birşey diyemiyorum yoksa herhafta gidip bebeğimi görmek isterim 😅bebekle ilgili birşey hissetmediğim için hep bir paranoyak gibi oluyorum.
GamzeDurmus Ezgiezo daha önce bir kaybım olduğu için şuan 8+5im bu zamana kadar 5-6 kere gitmişimdir sanırım tam emin olmasam da en son 2 hafta sonra gel dedi temkinli gitmemiz gerekiyor demişti ama sonrasında ayda bir çağırır diye düşünüyorum
gurbetcianne97 Ezgiezo o sıralar ayda bir gidiyordum şuan erken doğum riskim olduğundan dolayı haftada bir gidiyorum