gulsonmez27 Kızlar sezeryan düşünüyorum kanama çok olur galiba bilemiyorum ama depend emici külot almayı düşünüyorum..Tavsiye eder misiniz?bi de kaç paket almalıyım sizce bir paket 10lu oluyor.O kadar çok almaya gerek olur mu?
PrensesAnnesi4 gulsonmez27 Bende bir paket aldim hastane cantama koydum 10 tane yeterli diye dusundum yetmezse eşime aldiririm
hunilimom gulsonmez27 ben normal doğum yaptım birini hastaneye giderken giydim suyum gelmişti başka türlü durmazdı 😂😂 geri kalan 9 taneyi doğumdan sonra kullandım bana yetti büyük gece pedi koymuştum
Hayal_et07 iremss peki bedeni nasıl ayarladınız ben de alacağım da almadım daha en fazla 70 kilo olurum sanırım doğuma kadar
Damladzdslk Hayal_et07 Ben şuan 60 kiloyum 6 buçuk aylık hamileyim M beden aldım eve gelince açtım hemen çok esniyor bebek bezi kenarı gibi beli felan evet bana olur ama yinede küçük geldi gözüme ve sezeryan yerine rahatsız eder gibi geldi L almadigima pişman oldum rahat rahat giyerdim herkes bedeninden büyük alıyormuş çünkü
Hilal_Melek1 Çok rahat oluyor ben 1 paket bitirdim 2.yi de yarım paket kullandım 75 kilo L beden aldım
Annesed gulsonmez27 çıkarırken kenarlardan yırtıp çıkıyor ama sezeryanlı halinizle giymek çok zor komple pijamayı çıkarmak gerekiyor gecelikte giyseniz eğilmek falan zor ilk doğumda almıştım ikincide almadım simdi 3. Ye hamileyim yine almiycam