Gamze_akgunn Merhaba kızlar normal doğumdan sonra vajinada genişleme oluyordur eşlerin istemediği bişi tabi ama eski haline geliyormu veya ne oluyor benim ilk gebeliğim en çokda bu nedenden ve korkumdan sezaryan istiyorum
pijamaboregi Gamze_akgunn daha dar olması tıpta söz konusu değil sadece 40 veya daha uzun bir süre ilişkiye girilmediği için o bölge biraz daralıyor ( kalıcı bir şey değil ) doktorların söylediği şu aşırı bir fark söz konusu olmamakla birlikte hiç çocuk doğurmamış kadın ve vajinal doğum yapmış kadın arasında illa ki fark oluyor. Şimdi gelir bizimki daha çok daraldı diyenler 😂 ben tıbbı açıklamamı yapıp çekileyim köşeme
Zehra9616 Gamze_akgunn karpuz kadar delik sence orda kalirmi rabbim nie vermis kadina 40 gun lohusaligi 😊 kalmaz korkma kalsa bende kalirdi 4200 le dogurdum oglumu 😊
hunilimom Gamze_akgunn bende bunu doktoruma sormuştum bi bollaşma oluyor ama öyle zevk alamama gibi bu durum degil sonuçta doğum yapmış ve yapmamış vajina arasında olan kadar fark oluyor sadece 4 ve daha fazla doğumlarda bollaşma oluyor demişti bende normal doğum yaptım ilk zamanlar evet dardi ama sonra eski Halime dondu hatta eşime sormuştum bi fark var mi diye ilk zamanlar 😂
Gamze_akgunn pijamaboregi 😂😂😂 öle düşünüyorum bende çoğu kişi diyo ya kocalar zevk alamıyomuş veya daraltma amelıyatı olanlar var
pijamaboregi Gamze_akgunn aynen öyle normal doğum çok sağlıklı ama genişlemesi de su götürmez bir gerçek
Sekerfasulyesi Gamze_akgunn kocalar işine baksın insan yavrusu dünyaya getirceksin kolaysa kendileri doğursun 😂
Mayaslan Gamze_akgunn yarım saatlik işlemmiş, acı yokmuş hiç. Hatta doğum kusuru olduğu için doğum yapılan devlet hastanesinde ücretsizmiş. Doğum yapana bu sinek ısırığı :)
Zehra9616 Busra2013 vallaha herseyi yedim ama balik haricinde onun disinda allah ne verdiyse 58 le kaldim 80le dogurdum😂