Tostosunannesi Kizlar kaçıncı haftaya kadar kullaniliyo tam bilgisi olan var mi? Ben 16 haftalığım 12 de falan bıraktım zaten düzenli de kullanamamıştım aşırı mide bulantısından sağlık ocağı ebem 2 farkli ilac verdi onlari kullaniyorum doktorum devam et dedi ama ben folik asiti sormayi unuttum
Harunnisa Tostosunannesi folik asiti 15 haftada biraktirdi bana vitamin ilaci verdi iki tane ben hic hap yutamadigim icin folik asit 5-6 tane icmiatim vitaminden 1 icemiyorum ya 😭😓😪
svmeybgl Tostosunannesi bende 12. Haftada bıraktım ama düzenli kullanmıştım . 12. Haftadan sonra imom omega ve multivitamin ilacına geçtim . Kullandığım bu ilaçta folik asitte bulunuyor
Bahar9235 Tostosunannesi ay değilde içinde kaç tane varsa bitene kadar kullanıyosun ben 5 haftalıkken ögrendim hamile olduğumu 90 adet vardı içinde bitene kadar kullandım
Tostosunannesi Habibeseyit Decavit bide tera d-3 damla canım her ikisi de cok iyi geldi valla kendime geldim şükür
Tostosunannesi Harunnisa Bende folik asiti çok kullanamadim 1 paketi bitmedi bilee vicdan azabi cekiyorum bu ara Allah korusuuun
detetedmom404 Ben hamile kalmadan önce 2 ay kullandım şuan 6 haftalık hamileyim doktor gerek yok kullanmışsın zaten deri zorla tekrar folik asit yazdırdım çok önemli diye biliyordum bende doktor öyle diyince aklım karıştı
Ecenurmt Folik asiti 4. Aya girerken bırakıp yerine bütün vitaminlerin bir arada olduğu decavit ve türevleri gibi tek hapa geçiyorsun yanında da kan hapına başlıyorsun