boymomyz ikimelekannesii22 canım ovulasyon testi denedin mi belki yardımcı olur . Bebeği olmayanlar denemiş olmuş belki sende kalırsın 🤲🏻
ikimelekannesii22 boymomyz denemedim ama düzenli şekilde ilişki oluyor 10 ay boyunca yumurtalık günlerine illaki denk geliyordur ama olmadı henuz kısmet daha zamanı gelmedi demekki. Sizde daha yeni evliymişsiniz olur tekrardan rabbim tüm isteyenlere versin insallah🙏🏻
boymomyz _prensannesi_ bu sefer süpriz olsada tedirginlik söz konusu olacak ama daha tedbirli olcam canım direk herşeyde hastaneye koşcam valla 🥰
boymomyz ikimelekannesii22 canım instagramda bi sayfa görmüştüm . Orda senelerdir hamile kalmayan insanlar ovulasyon testiyle kalmış . 2 günde bir birliktelik olması gerek yazıyordu . Ama sperm kendini 72 günde mi ne yeniliyormuş. Havuç yumurtlama döneminde çok iyi oluyormuş .birgebeningunlugu instagram adı istersen bi bak . Ben evlenmeden önce takibe almıştım tutmazsa denerim diye . Arkadaşım burdan test alıp hamile kalmış . Denemekten bişey çıkmaz bence 🥰 çünkü yorumlarda gördüğümde doktor yumurtlaman bu ay yok deyip göndermiş ve birinin yumurtlaması olmuş hamile kalmış . İnşallah seninde güzel haberlerini duyarız 🤲🏻🥰
Halimee1634 Bende 10 gün önce kürtaj oldum kalbi durdu ve gelişmedi 😕 doktor 3 ay bekleyin dedi inşallah bı sorun yoktur stres her şeye sebep oluyor ama insanın elinde değil ki bidaha aynı şeyi yaşatmasın hiçbirimize çok zor gerçekten
Obusbus boymomyz boymomyz bende 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 3 ay beklememi söyledi bende öyle yaptım vücudum kendini tekrar toplandığında 4ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim her şey yolunda çok şükür 🤗
boymomyz Obusbus 7 ay çok güzel maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 İlk gebelikte normal demişti doktor ama insan korkuyor 😢 aslında 3 ay beklemek daha sağlıklı ama herkes boş kalan yer hemen doluyor deyince dayanamıycam gibi hissediyorum tabii rabbim bilir canım 🤲🏻
Tatlisannedilekk boymomyz ikizlere hamileydim 9haftalıkken kalpleri durdu malesef bende kürtaj oldum, 3ay sonra hamile kaldım hemde korunurken şuan 6haftalık hamileyim inşallah bu bebeğimi kucağıma alabilirim, Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻
boymomyz Tatlisannedilekk rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥰 darısı bana o zaman ☺️ Neden durmuş söylediler mi canım
Sdkkk boymomyz 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin Ağustos ayında. 3 ay doktorum dikkat etmemi söyledi. Şu an 9 haftalık tekrar hamileyim. Kontrollerde her şey normal görünüyor. 10. Haftaya kadar dikkat etmem gerek. 3 ile 6 ay arasında dikkat edilmesini öneriyor doktorlar diye biliyorum. İsteyen herkese nasip etsin Allah.
boymomyz Sdkkk rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻 Allahım isteyen herkese versin 🥰🤲🏻 Ben pek beklemek istemiyorum ama rahimin düzelmesi de önemli .
Tatlisannedilekk boymomyz amin canım inşallah teşekkür ederim, Allah tez vakitte size de nasip etsin inşallah🙏🏻 yok söylemediler
Sdkkk boymomyz amin inşallah 🙏❤️ Bence 3 ay rahim toparlanması için yeterli oluyo zaten kürtajdan 1 ay sonra adet oldum. 2. aydan sonra adet düzene girdi yumurtlama dönemimi 2. aydan sonra uygulama ile ancak takip edebildim. Onun dışında kürtaj sonrası ilk ayda ve ikinci ayda ne zaman yumurtlama dönemi olacağını pek tahmin edemiyosun.
seker55 boymomyz bende seninle aynı durumdayım 8hafytalıkken kürtaj oldum 17temmuz bu ay da kimyasal gebelik yaşadım ne diyelim hayırlısı artık
boymomyz seker55 canım folik asit kullandın mı peki ? Eskilere göre yediğimiz içtiğimiz zaten herşey hormonlu . Öyle bi devire geldik ki ben anlamadım bu işi
boymomyz seker55 canım haftaya randevu aldım . Bendeki şans kimsede yok . Randevuyu bebek varken almıştım bebeği aldırdım carsamba grev varmış bakmadılar randevum iptal oldu tekrar aldım yine bekliyorum gün 🤦🏻♀️ 2 düşük sonrası bakıyorlar die duydum ama kan pıhtılaşmasına bakarlar mı ki
boymomyz Sdkkk haklısın canım . Zaten ben yumurtlama dönemim ne zaman onuda bilmiyorum. Reglimin son gününde evlenmiştim ne zaman tuttu anlamadım 😅 bakalım bu ne zaman tutcak .
Aslanmom1 Bana da doktorum eğer rahim hazır değilse zaten gebeliği kabul etmez öyle bir sistemimiz var dedi. Bence ilk adetten sonra vücut sıfırlandığı için ne zaman isterseniz o zaman deneyin. Bir de kürtajdan sonra yumurtlama dönemlerinde sapma oluyor bence. Ben uygulamadan bakarak istediğim ay hamile kalmıştım kürtajla sonuçlandı maalesef. Şimdi ovülasyon ile denicem.
boymomyz Aslanmom1 ben evlendim hemen kaldım bakalım bu sefer nolcak . Aslında çabuk temizlenmesi için maydonoz suyu felan içinde yazıyordu . Onuda uygulayabiliriz . Benim bebek 8 günde içimde durmuş keske neden kalbi durdu öğrenebilsem .