_prensannesi_ Arkadaşlar meryem ana otunun normal dogumu kolaylastirdigini duydum deneyip faydasini goren var mı? İlk dogumum cok zor gecmisti Subatta kısmetse 2.kez dogum yapacagım.Meryem ana otu aldim deneyeceğim.😍 sizinde fikirlerini merak ettim
Espi _prensannesi_ ben kullandım faydasını gördüm önemli olan kalpten inanmak. Duaları var bi suya okunacak o okunmuş suya konacak Rabbim kolaylık versin 🤲
Mucizemannesi21 _prensannesi_ ben 2 dogumda kullandim dogumum kolay ve acilmam hizli oldu subatta 3 dogumum olucak yine kullanicam
_prensannesi_ Espi hangi dualari okudunuz acaba birde ılık suya mi konulacak? Kalpten inaniyorum insallahh bnde faydasini gorurum😊
kubraonder _prensannesi_ bende aldım yapmak için YouTube’dan baktığıma göre normal suya konuluyor sıcak olma ılık olma şartı yok diye öğrendim
Espi _prensannesi_ 9 ay oldu tam hatırlamıyorum ama nette yazar belki bakmak lazım. Su sıcaklığı önemli değil zaten o okunmuş suya koncak. Benim sancım yoktu sabaha karşı suya koydum gittim suniyle öğlen doğurdum. İnşallah faydasını göreceksin 🤲