bejanne00 Melody Ursactive canim benim yaralardan anladı karacigerden kesin dedi.Salisonuclarim cikicak bakalim
Acrbaby bejanne00 bendede var canım 32. Haftada basladı 36 haftalığız , safra asiti testinde çıktı , doktorum şurup verdi normal doğum olur dedi erken 37. Haftada doğum olur demedi yani .. ursofalk diye bi şurup kullanıyorum deli gibi kaşınıyor🤦♀️
Nesomer bejanne00 Ursactive sadece enzimlerimi düşürdü kaşıntımı kesmedi. İlacı kullanmaya başladıktan 7 gün sonra doktora yeniden sordum kaşıntım ne zaman geçecek diye bana içinde 30 adet bulunan toz bir karışım verdi. Doğuma kadar içicem. Pahalı bir ilaç olduğu için rapor yazdı. Devlet rapor olunca %70 ini karşılıyormuş biz iki kutu toplamda 60 paket toz karışıma 25₺ ödedik. Cumadan beri içiyorum bu toz karışım benim kaşıntımı azalttı. 37. Haftamda doğumun gerçekleşecek doğuma kadar içicem mecbur.
bejanne00 Nesomer Salı günü sonuçlarım cikicak bakalım o zaman bana da söyler ne zaman Doğum yapacagimi yeterki sağlıklı olsunlar da..
tubish Arkadaşlar konunun üstünden baya geçmiş ama bu gebelik kolestazini gecirip normal dogum yapan varmi acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim
cideee Merhaba arkadaşlar üstünden çok zaman geçmiş cevap verirseniz sevinirim… bende 37 de mecburi sezeryan, bebeklerinizin durumu nasıl , doğduktan sonda akciğer küvöz vs durum yaşadı mı