kizannesiiii Tubmavi ilk kızımda 10 haftalıkken ikinci kızımda 8 haftalıkken rüyamda görmüştüm kız bebeğimin olduğunu🥰
Arzuburak Tubmavi yani ben öyle okudum canım sadece ama bir oğlum var bir kızım olsun istedim tabi ki allahım sağlıklı sıhhatli versin hayırlı evlat olsun
Edagg Tubmavi haha begüm ve cerendi isimleri ilkinin adi Ceren nefes inşAllah ikincide kiz olursa onada beğüm koyucam ☺️
Sulesaglam Tubmavi şuan 8 haftalık hamileyim bu bebeğimde değil ama birincide cinsiyet belli olmadan sadece pembe görüyodum rüyamda ve kızım oldu 😁
Tubmavi Deletedmom623737 Gamzeyasarr Sulesaglam Hanife_ oglusumbenimcanm Evet genel olarak rüyaların tutması daha yaygın 😂☺️
Gamzeyasarr Bana hep oğlun olcak dediler doktor da ilk tahminini 13 gafta da erkek olarak yaptı. Fakat ben hep kız gördüm rüyamda 3. Kez yüzünü de gördüm. En son kız olduğunu öğrendik 🥰 şuan 19 haftalık olduk çok şükür 🥰
Hanife_ Tubmavi rüyamda çok güzel bı kız doğurduğumu görmüştüm kızım oluyor 😀ilk çocuğumda da eşimin dayısı rüyamda oğlun olcak demişti öyle oldu😀
Sulesaglam Tubmavi evet genel olarak tutuyo diye biliyorum 😁😁 simdikini daha görmedim bakalım hayirlisi