elfffffslu Tubmavi en başından beri hep kız hissediyordum ama rüyamda erkek görüştüm geçen hafta da cinsiyet öğrendik erkek ☺️
Ceylankaya35 Tubmavi hakkımızda hayırlısı olsun bacım ne diyeyim gerçekten annelik kutsal bi görev çok değişik yollsrdan geçiyoruz Rabbım emeğimizin karşılığını versin amin…..
Mervemtuana Tubmavi ben hep kız gördüm valla erkek diye tutturmuştum emindim ama kız çıktı hatta rüyalarım da gördüğüm olay örgüsü bile gerçekleşti sayılır bence gördüğün cinsiyet normal de tersi olur derler ama gebeyken bebekle alakalı kuruntu yapıp yatmıyorsan kötümşeyler düşünüp gerçek oluyor
Aydogdu2 Tubmavi hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün once 3 tane erkek bebek gördüm bakıyorum sırayla birinciye benim değil dedim 2. De benim değil dedim 3. Benim aynı kızıma benziyor dedim ama ağzında pembe emzik vardı:) henüz 6 haftaligiz heycanla bekliyorum :)
Sedefege Bende hep erkek bebek gördüm hatta sol karşında kırmızı leke vardı ( aşırı şekilde eçilek aşerdim) AA çilek lekesi dedim rüyamda ve bebeğim doğduğunda sol karşında kırmızı lekesi vardı. Hemde kucağıma verilen bebek oğlumun kendisiydi
melissannesi Tubmavi Ben rüyamda ne gördüysem tam tersi cıktı. Dr acık acık erkek dedi Ertesi gün kontrolde direk kız dedi 💕
Drn34 Tubmavi hamile kalmadan önce hep kız gördüm. Hamile kaldıktan sonra da 2 defa kız gördüm. Cinsiyet kız 💕