Oyakubra DOKTOR BANA BU İLAÇLARIN HEPSİNİ BİRDEN VERDİ ZARAR VERİR Mİ BİLMİYORUM? KULLANAN VARMI ACABA? SANKİ İÇTİKTEN SONRA Bİ SERSEM OLDUM :( 15+5
Muhammedamine Oyakubra ben 18+4 de yiz dün yazdı bana ferrum fort , regenesis max , decavit bende coledan d vitamininç kullanıyorum zaten bunlar gerekli şeyler fazla olamaz herkes kullanıyor hemen hemen
Harunnisa Oyakubra bunlari tum.hamileler kullaniyor ama ben hap icemiyorum 😭😭doktora soyledim kirarark ic olmadi dedi ne yapicam bilmiyorum icemiyorumki bogazimdan gitmiyor
Haticekubraninannesi Oyakubra gyneferon demir ilacı o yüzden tavsiyem yatmadan önce için etkisini daha az hissedersiniz ve çokta faydalı bir ilaç
Esracim Oyakubra gymno Ferro içiyorum. Doktorum vitamin kullaniyormusun dedi yok dedim. Sadece balık hapı içiyorum dedim. O en iyisi dedi ikisi dışında içmiyorum
Sulemrahkuzey Muhammedamine ya o regenesis max çok iyi bi ilaç fakat yutarken çok zorlanıyorum sizde zorlanıyor musunuz 😄
Gamze772 Canım Banada bunların bi kaçını vermişti ama ben sadece gyno ferro demir ilacını kullanıyorum diğerleri vitamin yiyeceklerden almaya çalışıyorum vitamini tabi değerlerinlede alakalı olabilir
Gamze772 Oyakubra benimde değerlerim düşük çıktı ama sıkı beslenmeyle aşılabilir bende senn gibi endişe ediyorum çok fazla ilaç kullanmatan hayvansal ürünler tabi organik olan karşılıyor bol bol tüket
Muhammedamine Oyakubra ben 4 tane vitaminn üstüne günlük bi kan sulandırıcı iğne bi kan sulandırıcı hap ve guatr için ilaç içiyorum sizinki çok sayılmaz ☺️
Oyakubra Gamze772 Bugün Giresuna gidiyorum bulduğum bütün organikleri ot,sap,yeşillik hepsini yiyeceğim nasip olursa burda organik bişi bulmak zor
Gamze772 Oyakubra aynen canım yeşilliklerin iyce yıkanmış olduğundan emin ol bol bol ye bi sıkıntın olmaz inşllh sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🌹
Gamze772 Kurban bayramıda geliyoor bol bol et süt günde mutlaka bir dolu kase yoğurt bir yumurta tawsiye ederim canım
Oyakubra Gamze772 Bulantım yeni yeni geçiyor. yeni yeni başllicam inşalh canım yemeye.kefir içiyorum şu an
Harunnisa Oyakubra orasi oyle büyük icilemeyen ilaclar kirilip icilebilirmis bugun doktora soyledim o zaman icecegim gibi kir bikac parcaya dedi bir sorun olur ku dedim olmaz dedi okumustum ilac kiripta icen beyin kanamasi geciriyor diye korkmuatum bu ilacta oyel etki yokmus
Cicianne Oyakubra ben sadece omega vita mineral kullanıyorum bunun içeriğinde hepsi var 4-5 ayrı ilaç kullanma diye bunu veriyorum dedi doktorum bana folik asidim demirim falan düşük çıkmıştı hepsi için tek bir ilaç veriyorum dedi omega vita verdi.