-aybuke75 ben Kırklareli devlette yapmıştım doğumu Aslında özele gitmek istemiştim ama sadece Bir tane doktor vardı oda sezeryan yapıyordu benim sancım sabah altıda başladı sonra eşim uyandı hafif hafif ama düzensiz sancılarım vardı ama ben hala doğum yapacağımı hiç düşünmemiştim Güzel bir duş aldım karnima sıcak su tuttum ağrılarım biraz çoğaldı belime filan vuruyordu Dokuza kadar bekledim kahvaltımızı yaptık hastaneye gittik hastane dekiler çok ilgiliydi ebelerden o kadar memnun kaldım ki özelden bile güzeldi nst ye bağladılar beni sonra açılmama baktı 6 santim açılman var dediler Prensesler gibi doğum yaptiracagiz sana merak etme dediler zaman geçtikçe daha çok ağrılarım olmaya başladı saat 12:45’te de oğlumu kucağıma aldım. Açıkçası ben daha acılı bisey bekliyordum bu muymuş dedim neredeyse 😄 ilk sancılar kolaydı doğum yaklaştıkça agrilar çok fazla oluyor. Çocuk çıkarken sancımı hafif hafif hissettim baskıdan o da galiba. Tam çıkma esnasında orayı o kadar açılmış hissettim ki ikiniyorum ama bi yandan da orayı sıkıyorum ay Güler misin ağlar misin sende korkma Allah’ın izniyle her şey bir anda bitiveriyor sana da bebeğinle guzel guzel vakit geçirmek kalıyor;) oğlum 1 yaşında ve su an yine hamileyim bu planlı değildi ama olsun sevgileri her şeye değer ♥️