Merhaba Kızlar ben doğum yaptım gerek oğlumda olsun gerek kızımda neredeyse 3senedir farklı hesaplarla buradaydım😌
11kasım saat 09:29da prensesim doğdu🌸
Oğlum o gece geç yattı üstümde bi enerji vardı iyide oldu sabaha kadar evi topladım dolap düzenledim çamaşır vardı makineye attım astım vs sabah ettim oğlum 6gibi uyudu onu yatırdım yerdeki oyuncaklarını topluyordum eğildim karnımın içinde bişey sanki patladı gibi oldu pıt etti aniden karnımda tekme belirdi biraz ayağa kalktım ne olduğunu anlamaya çalıştım tuvalete gittim idrarımı yaptım silmek için kalktım ama sarımsı krem krem kıvamında bi peceteyi kaplayacak kadar sıvı geldi enfeksiyonum vardı akıntım vardı bu tarzda odur diyip yattım sırt üstü yattım aniden bacak aram ıslandı kalktım ayağa üşümeye başladım eşim de ayaktaydı onun yanına salona gittim petekleri açtı oturmaya başladım ama duramıyorum adet olucakmışım gibi bi agrı var kasıklarımda bacaklarım titriyor aslında doğum başladı biliyorum ama kabul etmek istemiyorum çok heyecanlıyım ikinci doğum olmasına rağmen 😂 git bi duş al kendine gel dedi eşim o hala doguma var sanıyor girdim duşa pijamamı çıkarırken aniden bacaklarım ıslandı idrar kaçırır gibi neyse girdim duşuma 20dk sonra belimde ağrı başladı sıcak suyu açtıkça dahada arttı Ağrı o kadar sert ki dik duramıyorsun eğilip banyo yaptım hemen çıktım zar güç giyindim yanıma eşyaları aldık son bir kere gözden geçirdim oğlumu da öptüm çıktık evden saat 8buçuk gibi hastanede olduk yatışım yapıldı Çatala çıktım suyun geldi mi dedi birşeyler aktı ama demeye kalmadı hepsi o anda boşaldı açıklık 8cm birazdan doğurursun dedi doktorumu bekledik o esnada nst bağlandı serum ağrı kesici falan yapıldı sancılarım nst çıkıyordu ama ben hissetmiyordum o yüzden suni sancı takıldı doktor gelene kadar da sürekli sıklaştırıldı bana göre suni daha zor oğlumda almamıştım ama bu sefer çok sık verdikleri için kıvranıyordum yatakta ama unutmayın hepsi geçiyor
Doktorum geldi ağrın çok olursa seslen alalım seni orda bekletip stres yapma dedi 15dk sonra sıklaştı sancılarım aldılar beni doktorum muayene etti kafasını tutuyorum suan 1-2ıkın geliyor kızın dedi o esnada hala suniyi sıklaştırıyorlar ebe karnıma dokunarak sancılarımı anlayabiliyor hadi geldi ıkın şimdi dedi ıkındım gücüm kalmayınca ıkınmayı kestim ama ebeler doktor hepsi çok iyiydi anlayışlıydı sen hazır olunca ıkın dayanamayınca kes rahat ol hersey senin elinde dediler ıkındım sonra bir daha ıkındım artık yumurta şeye dayandı 😂 nasıl bir acı der iseniz kabız olursunuz böyle uça gelir çıkarsan acıycak ucunda tutsan daha çok canın yanacak öyle yani o yüzden ıkınıyım mı çıksın bitsin dedim çenemi göğsüme dayadım çatal kollarını kendime doğru cektim güçlüce ıkındım ve prensesim gelmişti hemen verdiler o esnada plasentayı çıkardı kordunu kesildi sonra kızımı aldılar doktorum muayene edecekti alttan yırtılma vardı diye makatta ıkınmaya dayalı zedelenme varmı vs maşallah gene dikişin yırıtığın yok dedi oğlumun doğumunuda o yapmıştı kızım 1saat bile değil yarım saat içinde kollarımdaydı evet canımız yanıyor ama hersey anlık acıya odaklanıp stres yapınca doğum dahada zor oluyor oğlum da kızımda beni yormadan yarım saatte doğdu suan kızım 37günlük zaman çok hızlı 1ay oldun bile oğlum daha 1yaşında zorlanıyorum ama Buda geçecek biliyorum ❤️
İnşallah daha güzel doğumlar nasip eder Rabbim size, çektirmeden of dedirtmeden bir avazda doğum yaparsınız o esnada tek duam buydu🌸