Arkadaşlar merhaba bende 39+1 le uyumlu 40 haftalık gebeyken aldım kucağıma oğluşumu🙈 0 açılma ve 0 sancı ile çatı muayenesi için doktora gittiğimde çatı muayenesini yaptıramadım malesef çokda rahat bıraktım kendimi ama olmadı yapamadım son ana kadar normal doğum istiyordum onun için hazrlandım ama nasip iyikide olmamış bence çünkü çok rahat geçti sezeryan. Doktor daha fazla beklemem sen normal yapamazsın deyince sezeryan kararı aldım ve öok korkarak girdiğim sezeryandan iyiki diyerek çıkım. Öncelikle amelyathane çok sıcak bir ortamdı ülkenin gündemini konusuyorduk 😅 belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim bu arada damar yolu daha çok canımı yaktı oda sinek ısırığı kadar 🙈 sondayı ne zaman taktılar hatırlamıyorum çıkardıklarınıda hatırlamıyorum orası silik 😂 ameliyata ne zaman başlandı ne zaman bebeğim doğdu hepsi rüya gibi anılarımda sadce bebeğin çıkış anında karnıma bastırdıklarını hatırlıyorum ama acı hissetmiyordum sadece baskı o sırada bana oksijen desteği verdiler onu hatırlıyorum. Sonra minik oğlum Ardeni yanıma getirdiler göz yaşım sel🥲. Ameliyat hemen bitti. Odaya geldim Ardeni yanıma getirdiler ten tene temas tabi ben ağlıyorum sürekli sonra babasıyla ten tene temas yaptı. İlk ayağa kaldırılmam hiç acılı olmadı ben burda hep okuyordum zor diye hic bisi hissetmedim yalnız karşıya baktım yere bakmadım. Gece ağrı kesiciler etkisini kaybettiğinde canım yandı yürürken zorluk yaşadım sürekli yürüdüm ama yatmadım ameliyat olmamış gibi canım yansada yürüdüm eve geldiğimizdede kndimi yatağa atmadım hep aktifdim 3. Gün her işimi kendim yapmaya başladım tabi evde yardımcı olan annelerim vardı ama kişisel ihtiyaçlarım bebekle olan işleri kendim yaptım. Şu an tam bir haftalık olduk. Prensim yanımda cennetden bir melek gibi bu duygu tarifsiz🧿 burdan korkan arkadaşlara duyrulur çatı muayenesi benim için daha zordu korkmayın herşey çok güzel olacak hasta moduna girmeyin her işinizi kendiniz yapmaya çalışın✌🏻 Uzun oldu ama çok anlatmak istedim motive olun korkmayın diye. Süt konusuda ilk hün hadtanede kolastrum geldi az miktarda göğüs ucum yok emziremedim silikon uç şa emzirdim sağma mak. Sağdım sıcak su masaj 2. Gün sonunda sütüm gelmeye başladı ve maşallah çokca geldi ihtiyacı olan başka bir çocuk varsa onlara da süt vermeyi düşünüyorum çokca su için 4 lt kadar su içiyorum sütüm gelmez diye korkmayın ben çok korktum Allaha şükür geldi 🙏🧿🌠