Aselsevde Kızlar vajinam çok kötü aşırı kasiniyo bı kere kasimaya başlıyim kuduz gibi kasiyorum birakamiyorm ve çok kötü şişmiş durumda böyle olan varmı ya da neden olduğunu bilen 😣
beyah Aselsevde mantardan muhtemelen canım akıntı da varsa mantarla berabet ikisi çok fena kaşıntı yapıyor kaşıma desemde olmaz çünkü bende dayanamıyordum hamilelikten dolayı sadece doktorun verdiği fitiller ve travazol kullanabildim onlar hafifletti
Aselsevde beyah başlarda böyle değildim progestani alttan almaya başladım ondan sonra böyle bişey ortaya çıktı
vbvy1 Aselsevde anladım , vajen yıkama jelleri var doktorunun önerebileceği bir müddet onlardan kullanabilirsin ama önce bir muayene ol cünkü ne desek teshis koyamayız
ecemnas88 Kız kardeşimde vardı aynı durum ama onun ön kısmında iltihap toplayıp şişmişti doktor tüylerini neyle aldığını sormuş direk ve iltihabı boşalttı öylelikle geçti
Lale__123 Çamaşırlrını ütüleyp gy bide lavobodon sonra kurula kendini ıslak kalmasın travazol iyi geliyo gebelikte sık oluyu dkkt et