Hill Merhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum daha önce burda yazılanları okumuştum çoğu çok kötüydü zordu filan diye anlatmıştı insan başına gelmeyince bir de böyle yorumlar okuyunca tedirgin oluyor ister istemez ama hiç o kadar korkulacak kendini kasacak bi durum yok inanın saniyelik bi olay çünkü ve öyle aşırı bir ağrı da hissetmiyosunuz he biraz acı hissedilirsiniz ama bu sizin rahminizin yani çatınızın darlık-genişlik durumuna bağlı ama korkulacak birşey yok içiniz rahat olabilir😊 Doktor bana çatın ne çok geniş ne de çok dar istersen hemen sezeryanla doğumunu yapalım istemezsen 2 hafta daha beklersin dedi ben şuan 38 haftalığım aranızda bu şekilde olup son haftasında kendiliğinden normal doğum yapanlarınız var mı ya da son haftalarda normal doğumu kolaylaştıran başlatan neler yaptınız evde hanımlar. Hakkınızı helal edin uzun yazdım biraz.
Merveozcelikcckl Hill bol bol merdiven kullan yürüyüş yap ve squat hareketini yap ben 36 dayımda yengem ve kuzenim 40. Haftasında doğurdular ertesi günü doktor sezaryene alacakken beklemelisin bence kilo da alır hem
Esesli Hill bana da bi kaç kere açıklık var mı yok mu diye bakıldı ama sanırım haftam erken diye çatı hakkında birşey demedi ebeler.
Hill Merveozcelikcckl zaten niyetim normal doğurmak inşallah şu önümüzdeki 2 hafta içinde normal doğum gerçekleşebilir. Tavsiyelerin için çok teşekkürler canım 💕
Merveozcelikcckl Hill rica ederim canım ben bu dediklerime biraz erken başlamıştım yarın 36 oluyorum ve bugün sancım çıktı nst de erken doğmasa bari😂🤷♀️
Hill Merveozcelikcckl ayy gerçekten mii😄 aman dikkat edin kendinize de bebişinize de 💕 demekki ben de geç kaldım 😑 bir de suquat hareketleri derken hamilelik için özel yaptığınız hareketler var mı ya da youtubeden falan mı izleyip yapıyorsunuz
Merveozcelikcckl Hill YouTube dan da bakabilirsin canım hamilelik egzersizi olarak bak squat kollarını öne doğru uzatıyorsun ayakta yavaşça yere çömelip kalkıyorsun çok faydasının olduğunu duydum arkadaşım 2 saatte ağrısının başlamasıyla doğurması bir olmuş
Hill Merveozcelikcckl tamam canım çok sağol ben de düzenli olarak yapmaya başlayım bakalım inşallah faydası olur 😊
Hill Esesli bana açıklıkla ilgili hiç bişey demedi de genelde 37-38. Haftalarda doğumun nasıl olacağını kontrol etmek için yapıyorlar çatı muayenesini siz kaç haftalıksınız
Hill Esesli anladım daha çatı muayenesi için erken diye ve de riskiniz var diye yapmamıştır doktorunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah zamanında sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🙏