Ya kızlar ben 6+4 günlük hamileyim. Hemen hemen 5-6 gündür kahverengimsi lekem oluyordu doktora gittim. Yerleşmedir dedi içim rahattı. Daha sonra dün değil evelsi gün ise aniden kanamam oldu bacaklarıma çıkacak kadar çok korktum birden boşaldı tabii. Adet olmuşum gibi. Hemen acile gittim kese etrafında kanama olmuş falan dedi ama kese ve bebek sağlıklı gözüküyor dedi neyse ertesi gün kendi özeldeki doktoruma gittim ve doktorum da baktı progestan iğne ve ilaç kullanıyorum zaten devam edeceksin dedi ve makattan bir de endol fitil verdi dünde gittim baktı kontrol de bebek ve kese iyi kese bozulmamış dedi haftaya da kalp atısını duyacağız insallah dedi devam edeceksin dedi istirahat edeceksin dedi tamam dedim ne yapayım çocuğum için fkat kanamam tamam azaldı ama bugün mesela 2. Gün olmasına rağmen halen kanama şeklinde geliyor kahverengi lekeye dönse gene rahat edecek içim biraz ama çok sıkıntı alıyorum çok korkuyorum bir kere daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum benim gibi yaşayan oldu mu acaba bu kanama ne zaman ve nasıl geçer kızlar ne olur bana fikir verin doktorum da kanama koyu ise korkma içerdeki kan geliyordur ama açık renk olursa yeni olabilir falan dedi ama her türlü kanamanın her türlüsü insanı ürkütüyor ne olur bana fikir verir misiniz çok kötüyüm bu kanama ne zaman nasıl geçecek ?? 😔🥺