Evet annişler merhaba
Normalde 16 Aralık sabah saat 10:30 da genel anestezi ile doğuma giricekdim
Ama 14 Aralık sabah saat 11 de lavobaya gittiğimde kipkirmizi kan geldiğini gördüm
Zaten yatis işlemleri için hastaneye gidicekdim covid testi anestezi uzmaniyla görüşmeye neyse
Nst ye bagladilar sancım çıkmadı ama bebeğimin kalp atışları 190- 200 204 lerde cikiyordu hemen Medical yatış yapildi serum taktılar 5 saat boyunca ama ne fayda çok hızlıydı kalp atışları zaten suyuda sinirdaydi
Hemen doktorum geldi ameliyat haneye karnım tok olduğu için spinal sezeryan oldum iyikide olmuşum bebeğimi gördüm ❤️
Sonrası biraz sıkıntılı, 5 saat ayaklarımın uyusuklugu gitmedi dikislerim ağrısından duramadim zaten kum torbası da vardı dikislerim üstünde daha çok ağrım oldu bebesimi yanıma getirmediler Bağcılar Megaya göndermişler solunum sıkıntı varmış ama onun için değil beyninde corpus collosyum agenezisi ve ventrikullerde genişleme vardı
Elhamdülillah bebeğimin hiç bir şeyi yok herşeyi şuan çok iyi görmesi, duyması, elleri,ayakları çünkü anne karnında göremez duyamaz falan demisleri çok şükür bütün testlerden geçmiş beyninde corpus collosyum agenezisi hala var ama ventrikullerde genişleme yokmuş tek başına nefes alamıyordu şimdi alabiliyormus antibiyotik başlatmislardi onuda çıkarmışlar çok şükür🙏 şimdi eve gelmesini bekliyorum bir şey çıkmazsa insallah bundan sonra süreç nöroloji doktoru takipli olucaz bakalım ne diyecekler rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏 bebisleri sağ saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Bu arada 36+5 de dünyaya geldi❤️🙏