mihraveannesii eliff_54 12 haftadan sonra ögrenen çok var ama benim gibi şanssızsanız 26+3 de öğrenebilirsiniz 😊
Deletedmom_6 eliff_54 13 te gittim göstermemişti 15 te gittim öyle gösterdi bebeğe bağlı 12 de gösterende var şans 😬
Mevaninannesiii mihraveannesii beterin beteri varmış 😬 ben geç kaldim diyordum sen benden betermşsn canm kız mı cinsiyet
mihraveannesii Mevaninannesiii evet canım malesef beteride var🤣evet çok nazlı bi kızım olucak inşallah🥰
mihraveannesii Sld-kocbay kız olucak canım her kontrolde bi kız bi erkek dendi sonunda öğrendik çok şükür😊
mihraveannesii Sld-kocbay teşekkür ederim sende saglıkla hayırlısıyla al inşallah🥰beklemek çok zor oluyo ama bazı bebekler inatçı maalesef tam görücekken hep kaçıyordu benim kızımda sonunda 27nin içinde yakaladık inşallah siz o kadar beklemezsinizz
Mrvsmt2502 mihraveannesii ayrıntılı usg girmediniz mi orda gözüküyor genelde bnde ayrıntılıda öğrendim 21 de
Sld-kocbay mihraveannesii amin işllah ilk bebegim 7 aylık dogdu kızım hiç beklemediğim bir anda gelince hiç bir hazırlık yapmamamıstım bu bebegimde oyle olmasın diye erkenden ogrenmek istiyorum 😂🤭
mihraveannesii Mevaninannesiii sanırım degil kuzenimin eşide erkege hamile aynı haftadayız o 28de ögrendi🤣hatta her seferinde başka doktora gitti doktorla alakalı diye 😂
Mevaninannesiii mihraveannesii 😱28 mııı ben intihar ederm bu gidişle 😂 ben kendimi kıza şartlandrmşm göstermiyor diye 🙈😂
mihraveannesii Mrvsmt2502 girdim canım devlette yaptırdım iki üç kere kız gibi ama tam emin olamadım dedi ogün çok hareketliydi sürekli döndü durdu🤣bir sonraki kontrolde iri bebek kemik yapısı erkek dendi falan baya ugraştuk yani😂
blueberyy00 eliff_54 Öğrenen oluyor bu haftalarda ama.benim doktorum 18 doldurana kadar söylemedi kesinlessin öyle dedi
Nealakasivarrr Erkekse şak diye diyorlar erkek diye. Kız çocuğunda şüphede kalıyorlar genellikle. Mesela bana 16. Haftamda kesin olmamakla beraber kız çocuğu dedi