Bitterimmm 9+3 günlük bebişim ama canım aşırı zeytin istedi ahaha aşermeyse bu zeytin de istemez yani canın 🤪kendi kendime gülüyorum daha ne aşermesi diye var mı benim gibi olan 🤣
Nzli-brfn00 Bitterimmm normal mi yeşil zeytin mi aşerdin. Ablam hamileyken kavanoz kavanoz yiyordu yeşil zeytinden 😂
Kubra_elif_ahmet Bitterimmm 😂 😂 😂 Aşerir aşerir Oralet varya küçükken içerdik benim ilk istediğim şey oydu 😂burnuma kokuyordu hep sonra güllü lokum şeftali (bu arada elime bile alamam) öyle uzayıp gidiyor daha 😂😂
Bitterimmm Seda5892 Yaaa siz ne kadarlık gebesiniz? benim evde de kalmamış sipariş verdik gelene kadar sabırsızlandım resmen 😅
Bitterimmm Seda5892 Normalmiş demek 🤣 ay ya hep çok merak ederdim ne aşerecegim acaba diye zeytin oldu 🤦🏻♀️🤣
Seda5892 Bitterimmm yine normal şey istemiş canın, 🤣 geçen günde balon şişirip kokusunu koklamak istemiştim ıyk 😂
dml33 Bitterimmm bn kızımda o kadar çok zeytin aserdim ki kavanoz kavanoz yerde 🤣zeytin seven bi kiz doğurdum
Kubra_elif_ahmet Bitterimmm 😂 😂 😂 Onu aşerenler de oluyordur muhtemelen ama bizim düşünceler küçük sanırım 🤣🤣🤣ben en fazla tatlı yada turşu isterim herhalde ileriye gidemem 😂😂