MMmerve_ Kızlar 20haftayı yarıladım kefır faydalı dıyolar ıcebılırmıyımkı? Katkı maddesız kefır hangısı sızce
Zehra9616 MMmerve_ kendin mayasini bulabilirsen en iyisi o olur cnm ama hazirlardada bisi olmaz ben iciyorum
Hayal_et07 MMmerve_ Altınkılıç güzel A101’de falan var sadesini tüketmekte zorlanırsanız ben bir muzla bıztlıyorum çok güzel oluyor 👍🏻
Sssna MMmerve_ en güzeli laktozsuz seç canım sadece hamilelikte gaz problemi çok birde laktoz şişliği yaşama
MMmerve_ Zehra9616 kendı orjınalını bulmam ımkansız canım altınkılıc kefır varya onu almak istiyorum normaldede sevıyorum kefırı. Gecen annemde az bıssy ıctım karnım kıpır kıpırdı sevdımı sevmedımı bılmıyorum ama hep hareket halınde gece gunduz 😬😬😬
lunam Altınkılıç ve Kefirdanem iyi markalar kefirde. Kefirdanem migroslarda oluyor, onu mayalayıp şişeliyorlar, onu bulabilirseniz en iyisi o.
gamzosgamzos MMmerve_ benim annem evde mayalıyor kızıma ve bana getiriyor hamileligimin basindan beri iciyorum 22+3 üz
ozmus Ben evde yapıyordum mayayı bozunca mecbur hazır almak zorunda kaldım. Migrosta satılan kefirdanem evde yapılana en benzeyeni, tavsiye ederim
EsengulC MMmerve_ altınkılıç sade olanı tavsiye edebilirim meyveli olanlar katkı maddesi ve şeker içeriyor en güzeli sadesi ben muzla blenderdan geçiyorum