ozgeya Secilk zineti_hobby_design var instagramda sayfasında çok çeşit yok ama istenilen modeli örüyor.
Harunnisa Secilk bana göre bu oyuncaklar uygun fiyat yoktur şöyle ki yapimi zahmetli ve biraz zor ben kendim yapmaya calistim sahsen beceremedim o yuzden uygun fiyata bulabilsem bendebistiyorum ama bulamadim
Epelinkiran Ortalama ne kadar fiyatlsrı hiç bilmiyorum da piyasasını?ben burda bi tane oyuncak kurbağa beğendim 80liraydı bana çok pahalı geldi
lulu_ mucizemizibekliyoruzz Kaan Kübra duran çifti güzel ürünler hazırlıyor bazı indirimli zamanları var onları takip ederseniz belki set halinde daha uyguna alabilirsiniz.bende satış yaptığım için onları takip ediyorum ve ordan biliyorum 😊
selenemiss mucizemizibekliyoruzz evet yaptım iki tane aldım fiyatlar boyutlara göre değişiyor bi büyük bi küçük boy 100 e aldım ben çok kaliteli bence tavsiye ederim
Tugetpak Secilk azıcık örgü biliyorsanız kendiniz Yapın YouTube çok güzel Videolar biz her renk ip aldık 30 tl falan tuttu çıngırak Bebek emzik zinciri yaptık daha da ipimiz var :)
lulu_ Bence el işine verilen paranın hesabı yapılmamalı bayanlar.Bunu şu sebeple söylüyorum örmesi zahmetli özen istiyor ve kullanılan malzemelerin bebekler için uygun olup olmadığını ne kadar bileceksiniz.ben şahsen kendim amigurumi oyuncak yapıp satıyorum fiyatları da normal tutmaya çalışıyorum...eline tığı alan oyuncak yapıp satmaya başlamış ve gerçekten güzel yapan insanlardan çok ucuz yapıldığı için tercih edilen oyuncaklardan pek hayır beklemeyin.bunu herkes için söylemiyorum kimse üstüne almasın benim ki uyarı bu işin içinde olduğum için iyi biliyorum 😊🙏uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Cerenora kızlar sık iğne yapmayı biliyorsanız örersiniz. Ben yıllardır örüyorum hobi olarak. Kızıma el işi bir hatıra bırakmak için başladım sonra aldı başını gitti. Fiyatlar pahalı ama çok zahmetli emek isteyen ürünler.