Meleka1 Birbirimizi bilgilendirelim canım o zaman p.tesi gidicem bakalım karından baktılar gözükmedi daha erken dediler beklicez sabırla 🙏sibellalala
Meleka1 İnşallah bende sizin gibi 7.haftada görürüm bol bol dua edin 8 yıl sonra gelen mucizemiz hep kaygı,endişe içindeyim ama rabbime sığınırım ondan gelen herşeye amenna 🤲Busra032
Busra032 Meleka1 bebek çok küçüktür daha canım bende bebek gozukmuyo dedim doktor Cok küçük görünmez daha dedi
Meleka1 Siz kaç haftalıksınız evet betam çok güzel ilerliyor o yüzden rahatım bi şeyler ters gitmiş olsa düşüş gösterirsi 8binden 44 bine çıkmış benim 🤭👼sibellalala
sibellalala Meleka1 ben şuan 6+6 günlüğüm 5+6 iken 13 bin idi, 6+1 de 20 k idi. Şuan çok pis sancılarım oluyor. Progestan kullanmaya başladım. İnşaAllah bebek de görünür ya doktora gittiğimde. Ocak 3’e randevu aldım bakalım
Meleka1 Vajinal ultrasonda gözüküyormuş, artık eskisi gibi de alttan bakmıyorlar zorunda kalmadıkları süreçte tabi inşallah dediğiniz gibidir daha çok küçüktür ondan görmemişizdir 👼Busra032
Aybike123 Meleka1 6 haftalıkken keseyi gördüm içi boş tu doktor korkuttu beni boş gebelik olabilir diye ki betam 16 binlerdeydi 7+3 te tekrar gittim hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duymuştum şuan 28 haftaligim içini ferah tut canim☺️🥰
Meleka1 Benim de 6.haftam sadece kese gözüktü karından baktı. Ama sizi betanız 16binmiş gözükmüş,benim ki 44binlerde kafam burda karışıyor neyse yarın randevüm var belli olucak herşey 🌸😍🌸Aybike123
Meleka1 Bende progestan kullanıyorum iğne olarak kalçadan, göbekten kan sulandırıcı çok şükür herşey yolunda güzel ilerliyoruz keseyide gördük bebişide 👼🤰🤲🤲🤲sibellalala
Aksuceylan Hiç sıkma Canini benimde ilk oğlumda da kese gözüktü ama.bebek yoktu 19 gün sonra tekrar gidince bebekte kalp atışı da vardı 🥰🤭
Ikigozumuncicegiii Meleka1 6+2 de hem keseyi hem kalp atışını duyduk Ama alttan muayene ile . Siz karından baktiriyorsaniz daha geç olur
Meleka1 Hayır illa doktorun demesi gerek değil.. siz adet tarihinize göre de hesaplayabilirsiniz .. Seydaisik
Seydaisik Ikigozumuncicegiii Hımm bende internetten hesaplıyorum 6 hafta çıkıyor ama cuma günü keseyi görmeye gidicez nasıl oluyor anlamış değilim😅
Meleka1 Bazen ultrasonla gebelik hesaplaması tutmuyor insanın yapısına bağlı bence Ikigozumuncicegiii