Selin12- Kubraalisoy idrarıni yap içerisine biraz çamaşırsuyu dök az köpürür se kız çok köpürür ve kabarirsa erkek
charlottececi Selin12- ikiz olunca nasil anlayacagiz peki 😂 ay cok merak ediyorum cift yumurta benimkiler
Selin12- Evlatlarim2 idrarıni yapa içine çamaşırsuyu dok biraz az köpürür kiz köpürür ve kabarırsa erkek oluyor
Selin12- Kubraalisoy hayır sivi olan kim yaptıysa doğru çıktı bende biliyordum cinsiyeti denedim benimde doğru cikti
Selin12- Evlatlarim2 onu bilmiyorum canım ben de burada öğrendim doğru cikaari sayısı fazla deneyin isterseniz
Ummu88 Selin12- ay benimde deneyesim geldi. Gerci ben ikizlere hamilegim nasil bir sonuç cikar acaba 😅
Haticemustafa7 Selin12- Sizce çok köpürmüşmü ben ilk defa yapıyorum anlamadım resim için de özür dilerim 🥺
Zehraok Sermec27 https://resimyukle.io/r/kamhRnryAk. 12 haftamizdayiz ilk doktorum kıza benziyor dedi düşük tehliken falan var diyince tanıdığım en iyi doktora gittim oda erkek dedi ve sizce hangisi dgru bakbilirmisiniz lütfen
Kubraalisoy Mavistez doktor kıza benziyor dedi ama kesin birşey söylemedi lütfen tahminlerinizi alalım