Beste19 Merhabalar.. 9+5 hamileyim lavaboda kan pıhtısına benzer birşey geldi bi tedirginlik oluştu normal bi kan mı pıhtılaştı da atıldı acaba diye düşünüyorum bilemedim 😐
Gulsummldr Beste19 kanın çeşitine ve nedenine bakmaksızın doktora gidin. Sebep aramayın. Hamilelikte asla normal olmayan bi durum çünkü
Nisankzn Beste19 ne yaptiniz doktorunuzla gorustunuzmu ben 23 haftaligim tirnak ucu kadar siyah pihti geldi yarin gidicem bende
Beste19 Doktorlar gerçekten çok farklı hepsi birine gidiyorum yat dikkat et diyor birine gidiyorum her kanamada gelme bana diyor çok canım sıkıldı
Beste19 Pıhtı olduğunda başka doktora gittim acile doktor bana yatacaksn dedi hatta hastaneye yatiracakti ben istemedim ama evde kesinlikle yat dedi neyse yattm 2 gün sonra gece çok fazla kanamam oldu yatagim bile mahvoldu o derece ertesi gün tam da kontrol gunumdu biraz erken gittim doktoragece çok fazla kanamam olduğunu bana hemen bakabilir misin diyesöyledim neyse baktı geçen de gelmistin kahverengi akıntı ile atilacak dedim sana her kanama da gelme bana dedi cok canim sıkıldı böyle doktor olamaz