Beybisininannesi Elimde 2 tane avent cam biberon mevcut 240ml + 125ml üstünde +1 +2 uçları var Yedek uç alcam +3 +6 Bide ikili plastik biberonundan olanından mi alsam? Yoksa bitane daha cam mi yedeklesem? Tecrübeli annelerden fikir bekliyorm 🙏
Cansu4401 Beybisininannesi gayette yeter canım bende bu şekilde aldım yedek uç al yeter hatta bir aylık anneyim kullanıyorum bile şuan 🥰
Nrglkca Bende avent biberon alicam da nerede uygun şuan bilginiz var mı bir de cam ağır olur plastik daha dediler ama sizce Beybisininannesi hunilimom
hunilimom Beybisininannesi yeter benim de 2 biberonum vardı sadece küçük olanı bi kaç sefer kullandım
Beybisininannesi hunilimom 😃 oke… demin bi yerde 6-8 biberon alın diye okuyunca bende napsam bilemedim 🙈🤣
hunilimom Beybisininannesi aman napican kız o kadarı benim kızım ne emzik ne biberon tuttu fazla fazla alsan işine yaramicak ki
hunilimom Beybisininannesi kesinlikle yada bir iki tane almak en azından camlar kırılır yedek olsun avent bulmak zor ve pahalı
hunilimom Nrglkca tam plastik degil de adını bilmiyorum yarı cam yarı plastik gibi olanlar var onlardan di benim wee baby
Beybisininannesi Nrglkca şu an indirime girmiş durumda sepetine eklediğinde indirimli fiyatını görüp alabilirsin