em1nece Rukiyeataman 50 kg ile hamile kaldım şu an 61 kg yum. Sanırım 70 e çıkıcam bu gidişle😔🤭 28 hafta
Rukiyeataman em1nece kimisi ilk haftalar da çok alıyor son haftalar da almıyor öyle bir şey de olabilir üzmeyin kendinizi hiç 😍🤲🏼
marbling10 Rukiyeataman Aa maşallah ya hiç büyümemiş gibi 🤭 ben 16 kilo aldım ve göbek üç gün önde gidiyor😂
Rukiyeataman Funday35 Ama benim 2. Hamilelik ilkte 11 kilo almıştım 10 ay sonra geri hamile kalınca vücutta şaşırdı 😂
Rukiyeataman Sinem_20çok zayıf başlamışsınız aslında normal ama gene de son aylar dikkat etmekte fayda var 😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
Rukiyeataman kuzeymomsss eğer normal de çok kilpnuz yoksa çok fazla değil aldığınız kilo üzülmeyin önemli olan sağlık 😍😇
Rukiyeataman Happybsrn oooh valla harika umarım hep böyle devam eder insan kendini çok iyi hissediyor böyle olunca 😍
Melos12 Rukiyeataman Buda benden olsun 18+0 dayız 2. Gebelik daha kilo almadım ilk gebeliktede 10. Kiloya giderken doğum yaptım ❤️ https://imgyukle.com/i/kAHt5n
Rukiyeataman Melos12 benimde öyle oldu ilkte 11 kilo aldım bunda baya 6 aylık olana kadar hiç kilo almadım ve hiç göbeğim çıkmadığı sertleşmedi nasıl başlarsa öyle gidiyor inşallah sizinde öyle olur çok fazla almazsınız 😍🤲🏼
Rukiyeataman ilkbeybiannesi zayıf hamile kalmışsınız ama kabul ilk 4 ay için 15 kilo birazcık fazla biraz daha dikkat etmeniz iyi olur tabi ki son aylar zorlar yoksa sizi 🥲
Rukiyeataman SutlacimiYedimmiBen En korktuğum çünkü ilk oğlumda da sütüm yoktu inanılmaz yedim ve cidde 6 7 kilo aldım ama en Başta diyet yapmıştım belki de sütüm ondan gitmişti bunda o hataya asla düşmem isterse 100 kilo olayım
SutlacimiYedimmiBen Rukiyeataman benim sütüm oluyor fakat emzirince cabucak acikiyorum doyma hissi gelmiyor ne kadar yedigimin farkina varmiyorum
Rukiyeataman Busra2013 Valla eski halinizi bilmiyorum ama bence şu haliniz çok daha iyi gibi iyi ki kilo almışsınız 😂
Busra2013 Rukiyeataman eskıden yuruyen cesetım benfr kılo aldıgıma mutluyum😂ınsallah gıtmezler dogumdan sonra
Rukiyeataman Esra-gkl nasıl güzel ya benim 42 hayalim bile olamaz 😂 en son 65 olsam yeter kafasındayım 😂
Aslinur Rukiyeataman evet cok kilo almadim toplam 13kg belimde birkaç çatlak olustu sürekli spor yaptim belki onunda etkisi vardir
Melos12 Rukiyeataman inşallah kuzum ama genel yapım alıma müsait ama bu hamilelik konusunda alamıyorum pek yemek yiyesim gelmiyor 🤦♀️