Hilalakcay3401 Kızlar gebelığı boyunca ıshal olan varmı doktorlar benım gecmeyen ıshalıme huzursuz bagırsak sendromu dedi ve dogum yapana kadar hıcbı ılac vs veremıyceklerını soyledıler artık bıktım
SemihDamlaDalan Hilalakcay3401 bende öyleyim ya aslında tam ishal gibi değil ama karın ağrısı ve çok sık gidiyorum lavaboya
B__urcuu Hilalakcay3401 aynı dert bende de var canım geçmiyor. Yediğim herşeyi sorgular oldum.gaita testi normal çıkıyor ama ben sebepsiz ishal oluyorum. Bebeği etkilenmesinden korkuyorum
lulu_ Hilalakcay3401 bir süre benimde vardı iki üç günde bir oluyordu ama çok şükür artık öyle olmuyor.umarim dizinde geçer çok gıcık bir durum
Hilalakcay3401 SemihDamlaDalan ben cogu gün sadece sabahları gıdıyorum sıddetlı karın agrısı oluyo tuvaletımı yapana kadar karnım agrıyo tuvaletten cıkınca gecıyo bazen gunde ıkı uc kez oluyo napıcagımı sasırdım
B__urcuu Benimde 34. haftam. Bir aydır da ben çekiyorum. Bi sürü serum falan aldım ama hepsi geçiciydi. Allah yardımcımız olsun
Hilalakcay3401 Kan ıdrar gaita ben hepsını verdim hepsi temız cıktı bol su ıcıyorum ama gecmıyo atlatan bı ıkı kosı cıksa sevıncem valla
Kbr19 Benimde 10 gundur gecmiyor 4gundurde reflor kullaniyorum sadece sabahlari tuvalete çıkıyorum ama gaita yaptiricam bende umarim temiz cikar. Cok bunaldim.Duzeldimi sizin 2 ay gecmis gerci insallah gecmistir