Pirayeada Adet sancısı gibi değil korkuyorum geçen hafta sancim çıkmıştı ilaçla serumla durdu hafif hafif ağrı bu normal mıdır
oguzweannesi Pirayeada yani kârın ağrısı dönem dönem oluyor benimde oluyo ara ara sancı değil normal ağrı . Herkesin ki farklı olabilir tabi âdet sancısı gibi sancı kasılma varsa doktora gözükün
Aselinkooo Pirayeada sancı gibi olduğuna göre sizi de epey rahatsız ediyor. İhmal etmeyin takipte olun. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuştursun ❤️
Pirayeada Aselinkooo âmin çok teşekkür ederim. Inşallah sancı değildir çarşamba yine gidecegim nst bakacak ona göre ciğer geliştirici verebilir
Pirayeada oguzweannesi adet sancısı gibi değil affedersiniz ben çok gazlıyim kabizimda gerçek sancıyı ayırt edemiyorum.
oguzweannesi Pirayeada gaz sancısı kabızlık çok oluyor zaten hamilelikte benimde oluyo ara ara doğum sancısı adet sancısı gibi oluyo öyle hafif de olmaz belden kasıklara karna yayılır gittikçe şiddetlenir duramazsın bol sıvı tüket geçer inşallah
oguzweannesi Pirayeada ayaklarınızı kendinizi sıcak tutun bol sıvı tüketin geçer Allah’ın izniyle endişe edecek bişey değil hamilelikte karın ağrısı olmazsa olmazdır şiddetli olmadığı sürece