Deletedmom62627 Bana fanalık gelmeye başladı artık nefes de alamıyorum belimde inceden sızlamalar karnımda çooook hafif kasılmalar var ama icraat yok. Bağırarak ağlama raddesine gelmek üzereyim napıyım bi akıl verin
funnymummy Deletedmom62627 geçen biri paylaşmıştı YouTube da bir egzersiz varmış yapmış o gün doğurmuş altında da yapıp doğurdum diyenler vardı dene istersen
DemetF Deletedmom62627 cnm az kaldi kaldigi kadar kalmicak sonucta icerde ben 39 dayim hic bir belirti yok acilma yok gelecekler mecbur bi sekilde kasma kendini
kediannesi60 Deletedmom62627 activation labor izle bacım yavas hareketlerle onu dene bakalım yapan kadınların bircoğu ya aynı gün yada bi kaç gün içinde doğurmus🤣
Elfidaa Deletedmom62627 kız o kadar bekledin 1 ocağa kadar da bekle de çocuk 1yas büyük görünmesin bari 😂
Deletedmom62627 funnymummy ben normal doğurmak istemiyorum sezaryen olsun istiyorum o yüzden açılmam olmadan suyumun gelmesi lazım 😩
Denal DemetF bnde 39um ses seda yok kız erken gelir diyenler ooo herkesin yapısı bebeğin gelme arUsi başka….doguracagiz elbet sağlıkla gelsinler ne diyelim ..
Deletedmom62627 kediannesi60 ben normal doğurmak istemiyorum ya bebem olmuş beş kilo nası doğuram ben bunu
Melistosum Deletedmom62627 sezeryan istiyorsanız acilma veya suyun gelmesi mı gerekli bende sezeryan olucam ama doktor öyle bişey demediiii
Deletedmom62627 Melistosum devlette doğuracağım için zorunlu şartların olması lazım ondan yani. Eğed suyum gelir açılmam olmazsa sezaryene alınırım zaten bebem neredeyse beş kilo
yarenaygk34 Su değil de sancı gelme duası olsa daha iyi olur 😬su önden gelince açılma da geç olunca doğum zor oluyor ama doğumhanede doktor açarsa suyunu o suyla beraber bebek de kayıp çıkıyor Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım 🥰
alparslanannesii1661 yarenaygk34 bende o dediginiz oldu sanci ilk geldi ve cok düzenliydi suyu doktor patlatti açılmam 9 cm di ama bilin bakalim ne oldu 10 saat sancimi cektim ve beni acil sezeryana aldilar 😂😂🤷♀️
Busrakzlkc Deletedmom62627 kız devlette suyun gelir açılman olmazsa sezrryana almak için 48 saat bekletirler sana bunu söylemediler mi 😅😅😅 yani suyun gelse bile 48 saat açılman olmaması lazım oda mümkün değil açtırırlar 😅😅😅
SutlacimiYedimmiBen Deletedmom62627 normlde devlet 4 uzeri ilk doğumsa normal yaptrmiyor. Bnm ikinci dogumdu oglum 4.110 gr olunca ebe inanmadi kac defa sordu eminmisin ikinci dogumunmu diye. Kac kilo tam olarak kacinci haftadasin?
yarenaygk34 Deletedmom62627 canım o zaman doktorunla konuş benim kuzenim tam tüp bebek deneyeceği zaman hamile kaldı zor çocuk sahibi oldular devlette doğum yapacaktı doktoruyla anlaştı demiş sen gel sancım geldi diye ben seni alıcam sezaryene riske atmak istememekte haklısın demiş. Kilosu da normaldi bebeğinin ama normal doğum yapmaktan korkuyordu sen de bi konuş doktorunla
Deletedmom62627 alcang pazartesi kontrolüm var yine normal deniyicez diyecekler diye aklım çıkıyo valla….
alcang Deletedmom62627 Omzunun takılma ihtimali çok yüksek nasıl riske atabilirler hayret. Bence sezaryen diyecekler hazırlıklı git
papatya-123 Deletedmom62627 Benim doktorum 33. Haftada gittim normal doğum için gerekli olanlar çatı muayenesi ve bebeğin kilosu dedi. Önemli bir mesele yani sanmıyorum 4ün üstü bebek zor olur zorlamazlar gibi
Deletedmom62627 alcang Allah aşkına dua et de ki şeyda kuluna pazartesi sezaryen yapsınlar de nolur senin kalbin temiz hissediyorum 🙏❤️
Deletedmom62627 SutlacimiYedimmiBen geçen hafta 4 kilodan fazla dediler bir hafta olmak üzere minimum 4.5 olmuştur belki daha fazla olmuştur… usg ölçümlerinde de 2 hafta önde şuan 41. Haftayla uyumlu
alcang Deletedmom62627 ayy o senin kalbinin temizliği asıl🥰 etmem mi canım benim inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine en yakın zamanda🧡🧡