karahanzynep EsmanurTrlBykl kestirmedim ama bsey olcagini zannetmiyorum boya icin bekliyorum bnde canmm
Btlblbl EsmanurTrlBykl bende kestırmedım daha doğrusu kıyamadım sacıma 😂😂cok uzun 🙈bişey olmaz sanırım kestırınce çocuğun ömrü kısalır falan dıolar ama allah bılır orasını
ozgeya EsmanurTrlBykl ben iki kere kestirdim,doğumdan önce bir kez daha kestireceğim. Bana da çok laf eden,vazgeçirmeye çalışan oldu ama dinlemedim. Ömrü veren de alan da Allah,bir saç ömür biçebilir mi bebeğe..saçma sapan hurafeler işte.
RabiaGlck Ben öyle şeylere inanmam onlar batıl inanç. Ben kestirmiştim. Bebeğin ömrünü sizin saçınızın uzunluğu belirlemiyor onu Allah bilir
Matahari Ben kestirdim...ilk başlarda kestirmedim ömrü kısa olur dedi büyüklerimiz onları dinledim ama sonrasında böyle bişeye nasıl inandığıma şaşırıp 5.ayımda kestirdim 😂 6.5 aylık olduk böyle şeylere hurafelere şiddetle karşı çıkan ben annelik iç güdüsüyle 5 ay katlanabildim 😂
mucizemizibekliyoruzz EsmanurTrlBykl kestir canım kestir şöyle saçma sapan şeylere inanıp sormanıza bile gerek yok
bollysena EsmanurTrlBykl ben kestirdim arkadasim ama 3 ayimi doldurunca Allahima sukurler olsun hic bi sorunum yok olmasinda rabbime yasladim gonlumu ona guvendim duami ettim. Sacma sapan seylere inanamam. Herseyi yazan bilen Allahtir duami edip kestirdim. Ilk 3 ay cocuk vitaminleri daha yogun aldigi icin sacin uzamasına sebep olan vitamini bu yüzden boyamalar ve kesimler 3 aydan sonra daha saglikli oluyor..
Azrasare EsmanurTrlBykl canım saçı kestirme bebeğin aklı kısa olur diyor büyükler ama olayın Aslı şudur ki saçlarını kestirdiğin zaman saçların kendini toplamak dolgunlaşmak için bütün vitamini emiyor çok fazla vücudundan ... bebeğin beslenmesinde sıkıntı olur diye kestirme diyorlar .
Oozzee Hurafe onlar, sanırım diyanet açıklama yapmıştı öyle bi şey yok diye. Kestirmek istiyorsan kestir.
Reyhanazra EsmanurTrlBykl 2 kez kestirdim hemde 😂😁 söylentileri takmadım etrafımda kestirme diyen çok oldu ama umursamadım
PelinK EsmanurTrlBykl valla ili defa kestirdim canım😂 insan ömrü makas ucunda olması çok saçma Allah ne yazdıysa o kestir gitsin 😂😂
Pelincekin EsmanurTrlBykl bende kestircem canım bayram öncesi 😊 Hocalar da böyle şeylere inanmayın saçma diyorlar. Benim çevremde hamile olup saç kestirenler oldu,hatta iki kere kestirenler oldu,maşallah çocukları da çok iyi.