Glsrnnn Kızlar bebeğim 24 25. Haftalarda aşırı hareketliydi hatta geceleri hareketlerinden uyuyamıyordum ama şimdi hareketlerinde azalma var hareket ediyor ama eskisi gibi değil durgun normal mi sizce sizde de bu şekilde oldumu şuan 29 haftaligiz
Mehtapca06 Glsrnnn normal her zaman hareketli olacak diye birşey bazen yeri daraldığı için günlerce tek tük hareket edeceği günler gelecek
MerveNur- Glsrnnn 28 29da bi durgunluk oluyor ama sonra yine canlanıyor merak etme. Ben yeri daraldı sanıyordum da tersine 34teyim hiç gitmediği yerleri keşfetti bebeğim 😂 tekmeler azalsa da hareketlerini daha çok hissedeceksin karnında yer kalmadığı için dönüp duracak ama o 20lerin sonunda bi duraksama oldu bende de
Hilalbasak Glsrnnn ahhh cnm bende o haftlarda durgun oldugu icim solugu doktorda almistim .Doktor bu haftalarda boyle duzensiz olur 28 den somra artik duzene girer dedi .Oylede oldu simdi 33 um caniki acitcak sekilde haraketli masallahh🤭🤭😀😀
ozgese-s Bende 29.haftadayım 28.haftada başladı durgunluk hala devam ediyor çok güçsüz vurmalar dışardan da görünmüyor 😔 Sanırım yerleri daralıyor bu haftalar 🤷♀️