ankakusu_2022 Kızlarrrr prilam kullanan var mı aranızdaa, günde kaç kez alıyorsunuz, yatmadan önce iki defa alın diyorlar aynı anda iki tane mi demek oluyor 🙈 beni aydınlatır mısınız 🥰
Seyma_ck ankakusu_2022 ben kullandım 7.haftada başladım.Benim doktorum yatmadan önce iki taneyle başlattı.Ertesi gün takip et devam ederse 1 tane daha iç.sonraki gün de takip et hala devam ederse akşam da bir içebilirsin dedi.Ama ben maksimum 3 içtim.Bilseydim 3 e çıkarmazdım çünkü ilaç 3-4güne anca tam anlamıyla toparlıyo.Bana 2 yetmişti.
Seyma_ck ankakusu_2022 Ama bu prilamı bıraktıktan sonraki süreç bi değişik 4 kutu bitirdim ben her defasında bırakmayı denerken çok zorlandım ve bırakamadım.Şu anda 4 gündür içmiyorum midem bi garip yine ama dayanmaya çalışıyorum.19 haftalık oldum ilaç içmek istemiyorum artık
Klcaysgl Seyma_ck Bende canim senn gibi 4 gündür içmiyorum dayanmaya çalişiyorum kusuyorum ama napim ilk hafta gibi değilim diye teselli ediyorum şükür diyorum ilaç içmekten yoruldum 🥴
Seyma_ck Klcaysgl Bende de sabah kusmaları devam ama sabredecem.Bi iki kişi yazmış az sabredin sonra düzeliyosunuz diye beklemedeyim İnşallah siz de daha iyi olursunuz😇